Advertisement

Messi avautui tilanteestaan yhdessä uransa syväluotaavimmista haastatteluista – City-siirto vaarassa toisen unelman takia?

Lajilegenda Lionel Messiä on huhuttu Valioliigaan, erityisesti Manchester Cityyn, vuosien ajan. Lähimpänä toteutumistaan siirto oli viime kesänä, mutta jäi erikoisten, osaltaan sopimusteknisten seikkojen vuoksi toteutumatta. Pelaajan paperissa on oikeus vaihtaa maisemaa kauden jälkeen, mutta koska viime kausi pitkittyi, tilanne olikin toinen.

Moni ajatteli silloin, että pelaajakauppa jää odottamaan ensi kesää – Messi on tehnyt selväksi, että haluaa pois Barcelonasta, vaikka presidentti Josep Maria Bartomeu nostikin lopulta kytkintä.

Nyt Messi on avautunut tästä ja monista muista aiheista yhdessä uransa henkilökohtaisimmista haastatteluista espanjalaiselle laSexta-kanavalle. Siinä Messi tyrmää esimerkiksi puheet, joiden mukaan hän olisi neuvottelemassa siirrosta jo tammikuussa, vaikka voisikin niin tehdä. Itse hän kertoo odottavansa kauden loppuun ja tekevänsä sitten päätöksen uudesta seurastaan.

Cityn ja Valioliigan fanit voivat joutua pettymään. Messi kertoo nyt unelmastaan pelata Yhdsvalloissa. ”Haluaisin pelata USAssa ja kokea elämän siellä sekä nähdä sarjan, mutta ehdottomasti myös palata Barcaan jossain muodossa”, hän muotoilee.

Viime kesän ahdingosta hän kertoo: ”Halusin voittaa mestaruuksia ja Mestarien liigan ja tuntui, että oli aika muutokselle. Seuran presidentti alkoi suodattaa puheitani ja maalata minusta negatiivista kuvaa.”