Advertisement

Messi ei pidä ajatuksesta, jossa Neymar siirtyisi Real madridiin – ”Se olisi kauheaa”

Viime kesänä Barcelonasta PSG:hen maailman ennätyssummalla siirtyneen Neymarin on huhuttu olevan Real Madridin hankintalistan kärjessä. Neymarin entinen joukkuetoveri Lionel Messi ei ole järin iloinen ajatuksesta. Brasilialaisen siirto Barcelonaan vihamiehiin lukeutuvaan Real Madridiin olisi Messin mielestä ”kauheaa”.

”Se olisi kauheaa johtuen kaikesta mitä hän merkitsee Barcelonalle”, Messi kertoi TyC Sportsille.

”Ney voitti tällä tärkeitä pokaaleita. Hän voitti Mestarien liigan ja La Ligan. Se olisi suuri isku kaikille. Se tekisi Realista entistäkin vahvemman jalkapalloilullisesti katsottuna.”

Messi otti myös kantaa omaan tulevaisuuteensa Barcelonassa.

”Minua ei houkuta Barcelonasta lähteminen. En olisi parempi missään muualla. Tämä on maailman paras seura.”

”Jokainen vuosi taistelen voittaakseni kaiken mahdollisen. Minun ei tarvitse mennä toiseen seuraan todistaakseni jotakin.”

”Minua houkuttelee Mestarien liigan ja La Ligan mestaruuden voittaminen joka vuosi. Sitä me kaikki haluamme.

Messi ja Neymar loivat Barcelonassa yhdessä Luis Suarezin kanssa yhden La Liga –historian tehokkaimmista hyökkäyksistä. Neymar päätti kuitenkin vaihtaa viime kesänä seuraa ja PSG maksoi hänestä lähes 200 miljoonaa puntaa.

Miehen siirto Real Madridiin vain yhden puolittaisen kauden jälkeen olisi imagotappio myös PSG:lle. Neymar loukkaantui helmikuussa vakavasti ja on ollut tuosta lähtien sivussa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom