Advertisement

Mestarien liiga jatkuu – lunasta kympillä 50 euron ilmainen liveveto!

Kuva: TT, Antonio Polia

Mestarien liigan alkulohkon otteluita pelataan jälleen tiistaina sekä keskiviikkona. Edessä on ottelukierros numero kolme, ja luvassa on useita huippukamppailuita.

Tiistain mielenkiintoisin ottelu pelataan jo kello 19.55 alkaen, kun Suomen maajoukkuevahti Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen haastaa Atletico Madridin Wanda Metropolitanolla. Leverkusen on hävinnyt alkulohkon kaksi ensimmäistä otteluaan, joten nyt joukkueen on pakko avata pistetilinsä, mikäli saksalaisryhmä mielii jatkaa europelejä myös lohkovaiheen jälkeen.


Keskiviikkona kattaus on varsin mehukas. Alkuillasta pelataan H-lohkon kärkikamppailu, jossa Ajax saa vieraakseen Chelsean. Iltaotteluista poimitaan kaksi ottelua. Inter saa San Sirolle vieraaksi Borussia Dortmundin ja Jere Urosen edustama Genk haastaa kotiyleisönsä edessä Liverpoolin. Jalkapallon ystäviä hemmotellaan siis jo heti alkuviikosta!

Betsson haluaa kuitenkin hemmotella lukijoitamme vieläkin enemmän! Uusille pelitilin avaajille on luvassa huima, peräti 50 euron ilmainen liveveto Mestarien liigaan!

Esimerkki: Avaa pelitili Betssonille ja tee vähintään 10 euron talletus. Saat heti talletuksen tehtyäsi 50 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan sekä 10 ilmaiskierrosta Football Champions Cup -kolikkopeliin.

Mehukkaan Mestarien liiga -bonuksen pääset lunastamaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Betssonin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K18.