Advertisement

Mestarien liigan pudotuspelit starttaavat! Lyö vetosi riskittömänä 20 euroon asti

Kuva: TT, Manu Reino

Mestarien liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin tänään ja luvassa on heti erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Atletico Madrid isännöi neljännesvälierien avausosaottelussa hallitsevaa mestaria Liverpoolia.

Diego Simeonen luotsaama Atletico on jo käytännössä menettänyt mestaruus mahdollisuutensa Espanjan La Liigassa, joten joukkue lyönee kaikki paukut loppukauden aikana Mestarien liigaan. Pääasiassa puolustusvoittoisesti pelaava Atletico on erittäin ärsyttävä vastus joukkueelle kuin joukkueelle, sillä madridilaismiehistön tiivis puolustuspelaaminen saa usein vastustajat hakkaamaan päätään seinään ja turhautumaan. Siinä myös piilee espanjalaisten yllätysmahdollisuus Liverpoolia vastaan.

Liverpool on puolestaan ollut tällä kaudella koko Euroopan kuumin joukkue, ja on syystäkin selkeä suosikki tähän ottelupariin. Valioliigan mestaruus on käytännössä jo takataskussa, joten myös merseysidelaisseura pystyy panostamaan täydellä höyryllä Mestarien liigaan. Kilpailun mestaruutta puolustava Liverpool on ehdottomasti suurimpia suosikkeja voittamaan Euroopan suurimman seurajoukkuekilpailun myös tällä kaudella.

Avausosaottelu on kuitenkin varsin ympäripyöreä. Kumpikaan joukkue ei lähde otteluun varsinaisesti suosikkina, vaan asetelmat voitaneen luokitella aikalailla fifty-fiftyksi.

Atleticon jatkohaaveiden kannalta joukkueen olisi hyvä voittaa ottelu, tai edes pitää oma maali puhtaana. Liverpool sen sijaan kaipailee vierasmaalia, mutta maaliton tasapelikin olisi joukkueelle hyvä tulos.

Pelivihjeemme otteluun on tasapeli, josta NordicBet tarjoaa kerrointa 3.35. Ja mikä parasta, jos luot NordicBetille sivustomme kautta pelitilin uutena asiakkaana, voit pelata tämän (tai halutessasi jonkun muun) kohteen täysin riskittä. Voit siis riskittä panostaa 20 euroa pelivihjeeseemme (tai omavalintaiseen kohteeseen) ilman, että häviäisit senttiäkään.

NordicBetillä on nimittäin käynnissä kampanja, jossa voit uutena asiakkaana lunastaa riskittömän 20 euron vedon, sekä lunastaa 100% talletusbonuksen aina 100 euroon asti.

Lunastastaaksesi nämä mahtavat bonukset, toimi näin:

  1. Avaa tili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 20 euron talletus. Voit halutessasi lunastaa myös vedonlyönnin 100% talletusbonuksen 100 euroon asti.
  3. Suoritettuasi kohdan 1 ja 2, lisäämme pelitilillesi heti 20 euron riskittömän vedon. Voit käyttää sen mihin tahansa urheiluvedonlyönnin kohteeseen.

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.