Advertisement

Mestarien liigassa jaossa viimeiset puolivälieräpaikat – Bayern vai Liverpool?

Mestarien liigan ensimmäinen pudotuspelikierros pelataan päätökseen tänä iltana. Kuusi puolivälieräjoukkuetta on jo selvillä, ja kahdesta viimeisestä paikasta taistelevat tänään Bayern Munchen, Liverpool, Barcelona sekä Lyon.

Illan mielenkiintoisin kamppailu käydään Allianz Areenalla, jossa Bayern saa vastaansa viime vuonna finaaliin yltäneen Liverpoolin.

Lähtökohdat otteluun ovat hyvin jännittävät. Joukkueiden avauskohtaaminen Anfieldilla päättyi maalittomaan 0-0 -tasapeliin, joten kumpikaan ei saanut toiseen ja ratkaisevaan osaan etulyöntiasemaa.

Anfieldilla pelattu ottelu oli todella vauhdikas ja maaleja olisi pitänyt syntyä maalipaikkoihin nähden useampikin kappale. Joukkueet laukoivat ottelussa yhteensä 25 kertaa, mutta vain kolme niistä suuntautui maalia kohti. Vastaavanlaista hurlumhei-peliä tuskin tänä iltana nähdään, ja oletettavaa on, että molemmat lähtevät peliin puolustuksen kautta.

Molempien joukkueiden kokoonpanoissa tullaan näkemään pieniä muutoksia Anfieldin kamppailusta.

Bayernin laitapuolustaja Joshua Kimmichin korttitili tuli täyteen avausosassa, joten hän joutuu seuraamaan illan kamppailua katsomon puolelta. Thomas Muller on niin ikään sivussa pelikiellon vuoksi ja Arjen Robben sekä Corentin Tolisso ovat edelleen loukkaantuneiden listalla.

Liverpoolilta paluun kokoonpanoon tekevät luottopuolustajat Virgil Van Dijk sekä Dejan Lovren. Anfieldilla avauskokoonpanossa nähty Nabi Keita ei puolestaan ole tänään Jurgen Kloppin käytettävissä. Sivussa ovat myös Joe Gomez ja Alex Oxlade-Chamberlain.

Bayern tarvitsee ottelusta kotivoiton edetäkseen puolivälieriin, Liverpoolille riittää maalillinen tasapelikin. Vedonlyöntiyhtiö Betsson pitää otteluparia niin tasaisena, että on tarjonnut molemmille joukkueille jatkopaikasta saman kertoimen, 1.92. Kaikki ottelun pelikohteet näet TÄSTÄ.

Bayernin ja Liverpoolin välinen ratkaiseva toinen osaottelu potkaistaan käyntiin tänä iltana kello 22. Ottelua voi seurata suorana CMore Sportilta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.