Advertisement

Mesut Özil kommentoi tulevaisuuttaan ja loppukautta – uskoo Arsenalin nousevan Valioliigassa vielä neljän joukkoon

Kuva: TT, Martyn Haworth

Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil on kertonut, ettei hän vielä tiedä mitä tapahtuu ensi kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa pohjoislontoolaisseuran kanssa päättyy.

31-vuotias Özil on viime aikoina yhdistetty turkkilaisseura Fenerbahceen sekä MLS-seura DC Unitediin. Lisäksi tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä nimeltä mainitsemattoman qatarilaisseuran kerrotaan tehneen Arsenalille Özilistä tarjouksen, jonka pohjoislontoolaisseura kuitenkin hylkäsi.


“Tämän kauden jälkeen minulla on vielä yksi vuosi sopimustani jäljellä, ja sen jälkeen en tiedä mitä tapahtuu, koska en näe tulevaisuuteen”, Özil kertoi.

“Se mitä voin tehdä nyt, on antaa kaikkeni joukkueelle, itselleni mahdollisuuden menestyä ja katsoa, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.”

Vaikka Arsenal on Valioliigassa tällä hetkellä vasta sijalla kymmenen, Özil uskoo, että Tykkimiehet nousevat vielä neljän parhaan joukkoon.

“Tiedämme, että tämä on ollut meille vaikea kausi, mutta haluamme voittaa pelejä saadaksemme pisteitä ja noustaksemme kauden loppuun mennessä neljän parhaan joukkoon. Tavoitteenamme on olla ensi kaudella mukana Mestarien liigassa.”

“Meillä on ollut kauden aikana vaikeita aikoja, mutta mielestäni olemme nyt hyvällä tiellä.”