Advertisement

Michael Carrickilta mielenkiintoinen paljastus – unelmasiirto Arsenaliin kaatui Cesc Fabregasin takia

Pelaajauransa viime kauteen lopettanut Michael Carrick on paljastanut, että hän oli lähellä siirtyä Arsenaliin vuonna 2004. Tuolloin vasta 17-vuotiaan Cesc Fabregasin sensaatiomainen suorituskyky kuitenkin kaatoi unelmasiirron.

Carrick lähti West Hamista kesällä 2004, kun Hammers putosi sarjaporrasta alemmas. Carrick kävi aluksi keskusteluja Portsmouthin manageri Harry Redknappin kanssa ja oli lähellä siirtoa, mutta Arsenalin varapuheenjohtaja David Deinin puhelu muutti kaiken, ja Carrick meni tapaamaan Arsenal-manageri Arsene Wengerin.

Wenger piti siitä, mitä hän kuuli keskikenttäpelaajalta, ja sopimus oli sovittu allekirjoitettavaksi ennen Arsenalin ja Manchester Unitedin välistä Community Shieldin ottelua.

Fabregas kuitenkin loisti keskikentän keskustassa siinä määrin, että hän sai vakuutettua Wengerille, ettei hänen tarvitse hankkia ulkopuolista korvaajaa Patrick Vieiralle – hänellä oli sellainen jo valmiina.

“Olin täysin tuhoutunut, koska olin asettanut sydämeni jo Arsenalille ja olin valmistautunut pelaamaan kaikkien näiden lahjakkuuksien kanssa, Carrick kertoi omaelämäkerrassaan.

“Pääni oli poissa. Arsenal oli huojuttanut minua ja minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tekisin nyt.

Lopulta Carrick siirtyi Arsenalin verivihollisen Tottenhamin riveihin, jossa hän pelasi kaksi kautta ennen siirtymistään Manchester Unitediin. Nykyisin Carrick toimii apuvalmentajana Manchester Unitedissa.