Advertisement

Michael Owen jakoi tulosvetoarvionsa FA Cupin finaalista

Parhaiten Liverpoolin riveistä tunnettu ex-palloilija Michael Owen on jakanut ennustuksensa koskien lauantaina koittavaa jännittävää FA Cupin finaalia, jossa kohtaavat Arsenal ja Chelsea. Arsenal kaatoi kypsällä esityksellä välierässä Manchester Cityn. Vedonlyöntimarkkinalle 2-0-voitto oli suuri yllätys. Betssonilla sai Arsenalin voitolle ennen peliä jopa kymmenen ja vähintään kahden maalin voitolle yli 20:n kertoimen.

Owenin vainu tästä matsista voi hyvinkin olla pykälän tavallista kaduntallaajaa parempi. Hänellä itselläänkin on nimittäin kokemusta arvostetun cup-kilpailun finaalista, jossa juuri hän kaatoi Arsenalin kahdella vikan kympin maalillaan 2001. Tuolloinhan Poolin avauksessa alakerrassa ahersi myös Sami Hyypiä, joka kantoi tuolloin myös kapteenin nauhaa. Owen on kutsunut sitä ”päiväksi, jolloin lapsuuden unelmat toteutuivat”.

19 vuotta myöhemmin on Arsenalin ja Chelsean pelaajilla mahdollisuus toteuttaa omia unelmiaan.

Owen arvioi, että sininutut voivat olla niskan päällä. ”Uskon, että Chelsealla on parempi joukkue. Valioliigan taulukko ja viimeaikaisten otteluiden historia puoltaa myös Sinisiä, joten kallistun heidän 1-2-voitolle, jonka myötä Frank Lampard saa ensimmäisen jalometallinsa managerina”, hän aprikoi.

Toden totta! Lampard on voittanut FA Cupin pelaajana neljä kertaa, mutta valmentajana palkintokaappi odottaa vielä täytettä. Joukkueina Arsenal ja Chelsea ovat molemmat FA Cupin varsinaisia kestomenestyjiä. Itse asiassa mikään joukkue ei ole voittanut 2000-luvulla yhtä paljon näitä pyttyjä kuin nämä: molemmilla kuusi voittoa.