Advertisement

Michael Owen tulistui ManU-pelaajan käytöksestä: ”Hän ei koskaan enää pelaisi joukkueessani”

Manchester United kärsi keskiviikko-iltana 1-3 -kotitappion PSG:tä vastaan ja teki olonsa tukalaksi jatkopaikkaa silmällä pitäen.

Pelitapahtumiin nähden United olisi hyvinkin voinut voittaa ottelun ja varmistaa samalla jatkopaikkansa, mutta PSG ratkaisi pelin itselleen ollen tehokkaampi joukkue maalipaikoissa.

Manchester Unitedissa valioliigamestaruuden kaudella 2010-11 voittanut Michael Owen antoi ottelun jälkeen rapaa sekä Fredille että Ole Gunnar Solskjaerille. Hyökkääjälegendan mukaan Fred oli kuriton, kun taas Solskjaer nukkui onnensa ohi [vaihtojen suhteen].

– Virheitä tapahtui todella paljon, Owen sanoi BT Sportille.

– Se [Fredin yhteenotto Paredesin kanssa] oli punaisen kortin arvoinen. Olet aikuinen mies, sinun ei tarvitse tehdä tällaista petollista asiaa, jotta joukkueesi olisi vaarassa.

– Jos olisin manageri ja yksi pelaajistani tekisi niin, hän ei koskaan enää pelaisi joukkueessani. Se on säälittävää. Kaiken kaikkiaan sinun on syytettävä Frediä, mutta myös Solskjaeria.

– Managerin on suojeltava pelaajaa ja joukkuetta siinä tilanteessa, joten he molemmat ovat syyllisiä.

Lohkon jatkopaikat jaetaan ensi viikolla pelattavissa päätöskierroksen otteluissa. Owen uskoo PSG:n marssivan jatkoon, joten toinen jatkajan paikka ratkeaa Leipzigin ja ManUn välisessä ottelussa.

– PSG menee jatkoon, joten taistelu käydään Manchester Unitedin ja RB Leipzigin välillä, Owen lisäsi.

– Luulen, että Manchester United tekee maaleja Saksassa, joten uskon heidän saavan pelistä tasapelin tai voiton, mutta he ovat tehneet tilanteesta vaarallisen itselleen.