Advertisement

Michael Owen uskoo Liverpoolin taistelevan mestaruudesta tällä kaudella

Entinen Liverpoolin hyökkääjä Michael Owen sanoo, että on liian aikaista sulkea pois Liverpoolin mahdollisuus haastaa Manchester City mestaruuskamppailussa tällä kaudella.

Liverpool on sarjassa tällä hetkellä viidentenä jo 12 pistettä sarjakärki Cityä perässä 11 ottelun jälkeen. City teurasti aiemmin tällä kaudella Liverpoolin 5-0 Etihad Stadiumilla.

Myös Tottenham onnistui murskaamaan Liverpoolin kotonaan peräti 4-1. Kotiottelussa Manchester Unitedia vastaan joukkue jäi maalittomaan tasapeliin.

Huolimatta huonoista tuloksista heidän päävastustajiaan vastaan, Owen uskoo, että Liverpool, joka sijoittui neljänneksi viime kaudella, voi taistella mestaruudesta vielä tällä kaudella.

– Liverpoolilla oli kaikkien mielestä todella jännittävä viime kausi, Owen kertoi Omnisportille Golden Foot Hublot -palkintogaalassa Monacossa.

– Olemme vielä niin varhaisessa vaiheessa kautta, että on vaikea laskea ketään ulos mestaruustaistosta. Tällä hetkellä jokaisella joukkueella on suuri ero Manchester Cityyn.

– Manchester City näyttäisi menestyvän tällä kaudella ja se pelaa loistavaa jalkapalloa, mutta täytyy muistaa, että tämä tapahtui myös viime kaudella. Manchester City johti sarjaa monella pisteellä ja kaikki sanoivat, että he voittavat mestaruuden, mutta niin ei kuitenkaan käynyt.

Liverpool on saanut valtavasti kritiikkiä heikosta puolustuspelaamisesta. Merseysidelaiset ovat päästäneet peräti 17 liigamaalia, seitsemän maalia enemmän kuin mikään muu joukkue neljästä parhaasta.

– Suuri osa fanien turhautuneisuudesta johtuu siitä, että joukkue ei ole vahvistanut takalinjaa, eikä kesällä Southamptonin Virgil van Dijkin hankintaakaan saatu vietyä maaliin asti.

-Jos kysyt Liverpool-faneilta, he rakastavat joukkueen pelityyliä. He kaikki todella pitävät ja kunnioittavat Jurgen Kloppia, Owen kertoo.

– Luulen, että on hieman turhauttavaa, koska se näytti siltä, ​​että jo viime kaudella suurin ongelma oli puolustus ja kesällä ei onnistuttu saamaan vahvistusta kyseiselle osastolle. Se on tullut esille tämän kauden otteluissa, ja puolustuspää on edelleen joukkueen suurin ongelma.

– Mielestäni tämä on ainoa fanien turhautumisen aihe, mutta mielestäni kaikki ovat silti managerin tukena.