Advertisement

Michael Owenin mielestä City ei ole vielä kaikkien aikojen paras valioliigajoukkue – ”The Invicibles oli vertaansa vailla”

Manchester City voitti tällä kaudella Valioliigan mestaruuden täysin suvereenisti. Joukkue rikkoi useita ennätyksiä kauden aikana ja osa niistä tuntuu lähes mahdottomilta rikkoa.

Valioliigassa pelataan 38 ottelua kaudessa, joten 114 pistettä on maximi pistemäärä jonka voi saavuttaa. City saalisti huimat 100 pistettä ja etenkin tuo on ennätys mitä ei tulla rikkomaan vuosikymmeniin Valioliigassa.

Mutta onko City vielä Valioliigan yksi kaikkien aikojen parhaista joukkueista?

Valioliigan virallisilla verkkosivuilla haastateltiin entisiä pelaajia, jotka ovat pelanneet Valioliiga-aikakauden parhaita joukkueita vastaan: Manchester United 1998-1999, Arsenal 2003-2004 ja Chelsea 2004-2006.

Michael Owenin mielestä Cityä ei voida vielä laskea samaan kategoriaan.

”Saavutus oli kova, koska Valioliigassa kilpailu on tällä hetkellä kovempaa kuin koskaan aiemmin. Mutta ovatko he matkalla yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista valioliigajoukkueista, riippuu siitä, voittavatko he vielä mestaruuksia lisää, entinen Liverpool-hyökkääjä Owen sanoi.

Owenin mielestä kaikkien aikojen paras valioliigajoukkue on Arsenalin joukkue vuonna 2003-2004.

The Invicibles oli vertaansa vailla. Yksittäisenä joukkueena he olivat luultavasti parhaita.

”Se oli ensimmäinen kerta urallani, jolloin katsoin joukkuetta ja ajattelin, että he juoksevat nopeammin, kauemmin, eivätkä koskaan loukkaantuneet. He olivat kuin koneita.