Advertisement

Midtjyllandin kaikki suomalaiset kentällä Tanskan superliigassa

Midtjyllandin ottelut Tanskan Superliigan Championship Groupissa jatkuivat eilen 2-1 vierasvoitolla Nordsjaellandia vastaan. Joukkueen maaleista vastasivat Jakob Poulsen sekä Boshidar Kraev. Midtjyllandin kaikki suomalaiset pelasivat eilisessä ottelussa. Suurimmat minuutit pelasi Markus Halstille, joka sai tililleen täydet minuutit.

Tim Sparv pääsi kentälle tunnin pelin jälkeen ja Kaan Kairanen viimeiseksi vartiksi. Midtjylland on sarjassa tällä hetkellä toisena. Sarjaa johtava Bröndby on joukkueen kanssa tasapisteissä paremman maalieron turvin. Nordsjaelland on sarjassa kolmantena. Mestaruus on tällä hetkellä puhtaasti kahden kauppa, sillä Nordsjaelland on jäänyt kärkikaksikosta jo 16 pistettä.

Bröndby voitti eilen kotikentällään FC Kööpenhaminan 2-1. Bröndbyn Teemu Pukki ja Paulus Arajuuri pelasivat täydet minuutit. Maaleja kumpikaan ei tehnyt, mutta Arajuuri otti ottelussa keltaisen kortin.

Midtjylland ja Bröndby kohtaavat ensi torstaina Midtjyllandin MCH Areenalla. Tuo ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä mestaruushaaveiden kannalta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom