Advertisement

Mikel Arteta kehuu Jose Mourinhoa maailmanluokan manageriksi paikallisottelun alla: ”Hän löytää aina oikean tavan menestyä, ja hän tekee sen uudestaan”

Jose Mourinho ja Mikel Arteta kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa valmentajina sunnuntaina, kun Tottenham ja Arsenal iskevät yhteen Pohjois-Lontoon derbyssä.

Viime marraskuussa Tottenhamin manageriksi palkattu Mourinho omaa yhden kaikkien aikojen kovimmista ansioluetteloista, sillä hän on voittanut Mestarien liigan kahdesti sekä liigamestaruudet Espanjassa, Italiassa, Portugalissa ja Englannissa, mutta portugalilainen on enemmän tai vähemmän epäonnistunut tähän astisessa työssään pohjoislontoolaisseurassa.

Mourinho on saanutkin rutkasti kritiikkiä viime aikoina, mutta paikallisvastustaja Arsenalin manageri Mikel Arteta pitää portugalilaista yhä maailmanluokan managerina.

”Hän on ehdottomasti maailmanluokan manageri. Hänellä on erittäin selkeä tapa pelata, selkeä tapa hallita pelejä. Hän haluaa joukkueensa pitävän oman päänsä puhtaana, mikä on tietysti iso asia, mutta ei pidä unohtaa, että hänen joukkueensa tekevät aina myös paljon maaleja”, Arteta sanoi paikallisottelun alla.

”Mielestäni heillä [Tottenham] on ollut paljon loukkaantumisia, joten hänellä [Mourinho] ei ole ollut mahdollisuutta olla johdonmukainen joukkueensa kanssa ja se on ollut suuri haitta.”

”Tiedän ihmisiä jotka ovat työskennelleet hänen kanssaan ja hän löytää aina tavan menestyä. Ja olen varma, että hän tekee sen uudestaan.”

”Hän löytää aina oikean tavan tehdä sen. Se vie häneltä vähän aikaa, mutta olen varma, että hän tekee sen.”