Advertisement

Mikel Arteta myöntää, ettei Arsenal välttämättä tee hankintoja tammikuun siirtoikkunassa: “Emme hanki ketään ostamisen ilosta”

Kuva: TT, Ryan Browne

Arsenalin manageri Mikel Arteta on myöntänyt, että on olemassa mahdollisuus, ettei pohjoislontoolaisseura tee hankintoja tammikuun siirtoikkunan aikana.

Arsenal kaipaisi vahvistusta etenkin puolustuspäähän, sillä joukkueella on tällä hetkellä kolme puolustajaa sairastuvalla. Tykkimiehiin onkin yhdistetty viime viikkojen aikana useita puolustajia, kuten esimerkiksi RB Leipzigin Dayot Upamecano, Bayern Munchenin Jerome Boateng ja PSG:n Layvin Kurzawa.


Arteta kuitenkin kertoo, ettei seura hanki ketään ostamisen ilosta. Espanjalainen ei olisi myöskään pettynyt, vaikka jäisi ilman hankintoja.

“En olisi pettynyt, vaikka jäisimme ilman pelaajahankintoja. Jos hankimme pelaajia, heidän on oltava pelaajia, jotka voivat todella auttaa meitä ja tehdä muutoksen joukkueeseen. Emme voi vain hankkia ketään ostamisen ilosta”, Arteta sanoi.

“Asiat eivät ole muuttuneet ollenkaan viikonlopun jälkeen. Kun meillä on jotain kerrottavaa, ilmoitamme siitä kyllä.”

Arsenal on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla kymmenen. Piste-ero neljänteen, eli Mestarien liiga -paikkaan oikeuttavaan sijaan on kymmenen pistettä.