Advertisement

Mikel Arteta uskoo, että FA Cupin finaali ei ole Aubameyangin viimeinen peli Arsenalissa – pokaalin voittamisella suuri merkitys sopimusneuvotteluihin

Arsenalin manageri Mikel Arteta uskoo, että lauantaina pelattava FA Cupin finaali ei ole Pierre-Emerick Aubameyangin viimeinen peli Arsenalissa.

31-vuotiasta Aubameyangia on pitkin kevättä huhuttu milloin mihinkin Euroopan suurseuraan. Aubameyangin sopimus päättyy vuoden päästä, joten kesän siirtoikkuna on Tykkimiesten viimeinen mahdollisuus saada kunnollinen siirtokorvaus maalitykistään.

Jatkosopimusneuvottelut on jo aloitettu, mutta ainakaan toistaiseksi yhteisymmärrykseen ei olla vielä päästy. Arteta korostaakin, että pokaalin voittaminen helpottaisi jatkosopimuksen syntyä joukkueen kapteenin kanssa.

”Mielestäni sillä on vahva yhteys kaikkeen, jonka haluat kokea pelaajana.”

”Pokaalin voittaminen auttaa todella uskomaan ja tuntemaan – vau, haluan nauttia enemmänkin noista hetkistä. Jos sinulla on kädessäsi kapteeninnauha ja saat nostaa pokaalin, se on erityinen hetki ja auttaisi varmasti tässä asiassa [jatkosopimus].”

Arsenalin ja Chelsean välinen FA Cupin finaali pelataan lauantaina Wembleyllä kello 19.30 alkaen. Otteluennakon voit lukea TÄSTÄ.