Advertisement

Mirror: Mesut Özil kertonut seurakavereilleen tulevan seuransa

Mirrorin mukaan saksalainen keskikenttäpelaaja Mesut Özil on kertonut seurakavereilleen siirtyvänsä Manchester Unitedin riveihin.

Lähteen mukaan 29-vuotias Özil on jo itse pomminvarma siitä, että hän siirtyy Old Traffordille pelaamaan.

Saksalaisen keskikenttäpelaajan sopimus päättyy tähän kauteen, eikä mies ole halukas tekemään jatkosopimusta Arsenalin kanssa. Arsene Wenger ilmoittikin viime viikolla, että Özilin lähtö joukkueesta on mahdollista jo tammikuussa, jolloin Arsenal saisi vielä pelaajastaan siirtokorvauksen.


Arsenalin kerrotaan tarjonneen kesällä 275 000 punnan viikkopalkalla varustettua jatkosopimusta, mutta saksalainen oli vaatinut peräti 350 000 punnan palkkaa, johon Arsenal ei suostunut. Sittemmin onkin ollut käytännössä varmaa, että kuluva kausi on saksalaisen viimeinen Arsenal-paidassa.

Vuoden 2014 maailmanmestari on menettänyt tällä kaudella paikkansa Arsenalin avauskokoonpanossa, jonka uskotaan pitkälti johtuvan motivaation puutteesta sekä miehen halusta siirtyä pois seurasta.

Unitedin manageri Jose Mourinho on julkisesti myöntänyt pitävänsä Mesut Öziliä maailman parhaimpana kymppipaikan pelaajana. Kaksikolla oli vahva suhde heidän työskennellessään yhdessä Real Madridissa vuosina 2010-2013.

Mikäli Mourinho onnistuu Arsenalin tähtipelaajan joukkueeseensa saamaan, pääsee hän samalla näpäyttämään Arsene Wengeriä. Kaksikon välit ovat jo pitkään olleet tulehtuneet ja Wenger ei varmasti ole mieluissaan, mikäli saksalainen siirtyy kilpailijan riveihin.

Özilin viime aikojen peliotteet ovat olleet karmaisevia ja Arsenalin ex-pelaajat sekä seuran kannattajat ovat olleet erittäin tuohtuneita saksalaisen haluttoman ja laiskan näköisestä pelaamisesta. Vihaisimpien kannattajien mielestä Özil ei ansaitse enää kantaa Arsenal-paitaa.

Özilin saama kritiikki on jokseenkin myös kohtuutonta, sillä saksalainen on ollut joukkueensa tärkein pelaaja jo vuosia. Özil on pelannut Arsenalissa 122 Valioliigaottelua, joissa mies on tehnyt 23 maalia ja antanut peräti 42 maaliin johtanutta syöttöä.

Lähde: Mirror