Advertisement

Mitä ihmettä? ManUn ex-pelaaja teki Cantonat – sai punaisen kortin ennen ottelun alkua!

Manchester Unitedia pitkään edustanut, nykyisin Marseillen paidassa pelaava Ranskan maajoukkuepuolustaja Patrice Evra sai torstaina punaisen kortin jo ennen kuin Eurooppa-liigan vierasottelu portugalilaista Vitoria de Guimaresia vastaan ehti alkaakaan.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan Evra oli ottamassa alkulämpöä ennen ottelua, kun Marseillen omat kannattajat rupesivat huutelemaan hänelle rivouksia. Aluksi ranskalaispuolustaja ei reagoinut huuteluihin vaan otti asian huumorilla, mutta tilanne lähti käsistä, kun huutelu ja solvaaminen kävivät aiempaa kiivaammaksi.

Lopulta Evra lähestyi kentän vierellä olevia kannattajia ja päätyi potkaisemaan yhtä heistä päähän. Hänen joukkuekaverinsa ja stadionin järjestyksenvalvojat ryntäsivät rauhoittelemaan tilannetta. Marseillen brassipuolustajat Rolando ja Doria saattoivat Evran pukukoppiin. Tapaus muistutti hyvin vahvasti entisen ManU-pelaajan Eric Cantonan temppua, joka aikoinaan potkaisi myös kannattajaa katsomossa ”Kung Fu -potkulla”.

Patrice Evrasta tuli tapauksen myötä ensimmäinen pelaaja Eurooppa-liigan historiassa, joka on ajettu ulos ennen ottelun alkua. Marseillen avauskokoonpanoon nimetyn Evran punainen kortti ei kuitenkaan vaikuttanut Marseillen pelaajamäärään itse ottelussa, vaan joukkue sai aloittaa ottelun 11 pelaajalla, koska punainen kortti tuli ennen kuin itse ottelu oli ehtinyt alkaa.

https://twitter.com/SportsJOE_UK/status/926193995767836672

Mielenkiintoista olisi tietää mitä ranskalaispuolustajalle oli huudeltu, koska Evra on yleisesti ottaen herrasmiespelaaja, eikä mieheltä tällaista temppua osannut varmasti kukaan odottaa.

Evra, joka pelaa kenties jopa viimeistä vuottaan pelaajaurallaan, on viimeaikoina kerännyt enemmän näkyvyyttä omalla Instagram-tilillään, kuin pelikentillä. ”I love this game” videot ovat varmasti tulleet kaikille jalkapalloa seuraaville vastaan sosiaalisessa mediassa.