Advertisement

Mitä kuuluu Sancho-diilille? Dortmundin asettama määräaika on tänään

Yksi avoinna olevan siirtoikkunan kuumimmista nimistä on Borussia Dortmundin Jadon Sancho, jota on vahvasti kaavailtu Manchester Unitedin paitaan. Saksalaisseura asetti neuvotteluille kuitenkin aikaisemmin takarajan, 10. elokuuta. Se on tänään, ja neuvottelut ovat yhä umpikujassa, kertoo kaupantekoa läheltä seuraava taho brittimedia The Independentille.

Sancho on myös liittynyt kautta edeltävälle Dortmundin treenileirille, mitä hän ei varmasti tekisi, jos neuvottelut olisivat edenneet paremmin. Seurat käyvät kädenvääntöä siirtokorvauksesta, vaikka Independentin tietojen mukaan ero seurojen näkemyksen välillä on ”vain” kymmenen miljoonaa puntaa.

Brittimedioiden raporttien mukaan ”jonkun täytyy nyt toimia”, jotta asiassa päästään eteenpäin – ja se joku lienee Sancho itse taustajoukkoineen. Todennäköisesti pelaaja ei ole halunnut osallistua neuvotteluihin itse, koska se ei varmasti ole mieluinen tilanne kenellekään, joka haluaa pitää lämpimät välit vanhan seuransa kanssa, mutta nyt hän voi olla sen edessä.

Jos 120 miljoonan euron korvaus on Covid-19:n muovaamassa siirtomarkkinassa todella turhan runsas, kuten United kokee, voi olla paikallaan, että Sancho avaa sanaisen arkkunsa ja pyytää laskemaan korvausvaatimusta realistiselle tasolle. Hän voi jopa joutua tekemään siirtovaatimuksen, mikä ei ole asia, jota kukaan pelaaja haluaisi tehdä.

On kohtalaisen selvää, että Sancho haluaa todella lähteä. Hän jopa hyvästeli joukkueen aiemmin – vain ilmestyäkseen maanantaina takaisin. Kukaan ei pidä myöskään ”tuplajäähyväisistä”, joten varmasti kaikki tahot haluavat pian saada asian päätökseen. Vaihtopenkki.com jää seuraamaan tilannetta.