Advertisement

Mitrovicin siirto Fulhamiin varmistui

Serbialaishyökkääjä Aleksandar Mitrovicin siirto Newcastle Unitedista Fulhamiin on varmistunut. Siirtosummaa ei ole kerrottu julkisesti, mutta lehtitietojen mukaan Fulham maksaa Mitrovicista 22 miljoonaa puntaa suoraan. Kärkimiehen suoritusten perusteella siirtosumma voi nousta 27 miljoonaan puntaan. Mitrovic allekirjoitti Fulhamin kanssa viiden vuoden mittaisen sopimuksen. Fulham tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Mitrovic vietti jo viime kauden loppupuoliskon Fulhamissa siirryttyään Craven Cottagelle lainasopimuksella tammikuun siirtoikkunan loppuhetkillä. Hän oli loistavassa vireessä ja avainasemassa auttamassa Fulhamia nousemaan Valioliigaan. 17 pelaamassaan Mestaruussarjan ottelussa hän viimeisteli peräti 12 maalia. Hän pelasi täydet minuutit kaikissa Fulhamin kolmessa nousukarsintaottelussa, mutta ei onnistunut niissä maalinteossa.

“Olen hyvin iloinen ja ylpeä siitä, että olen vihdoin täällä ja saan ryhtyä virallisesti Fulhamin pelaajaksi. Olen aivan sekaisin onnesta”, Mitrovic kommentoi Fulhamin verkkosivuilla. “Rakastan näitä faneja. He ovat todella kovia kannattajia ja minulla on erittäin hyvä yhteys heidän kanssaan. Tämä on suuri seura ja viime vuonna teimme historiaa, teimme isoja asioita ja haluan jatkaa samaan tyyliin. Haluamme jatkaa suurien asioiden tekemistä ja uskon, että faniemme tuella voimme mennä pitkälle.”

23-vuotias Mitrovic oli myös Serbian avauskokoonpanossa kaikissa kolmessa maan lohko-ottelussa kesän MM-kisoissa. Mitrovic onnistui maalinteossa kerran, 2-1 -tappioon Sveitsiä vastaan päättyneessä toisessa ottelussa.

Newcastlessa Mitrovic ehti pelaamaan 72 ottelussa, joissa syntyi 17 maalia. Hän siirtyi Newcastleen Anderlechtista isoin odotuksin, muttei koskaan onnistunut täysin lunastamaan valmentajiensa luottamusta.