Advertisement

Mkhitaryan, Aubameyang, Özil… – Arsenal hamuaa vielä lisää vahvistuksia tämän päivän aikana

Arsenal vahvisti tänään hankkineensa Pierre-Emerick Aubameyangin riveihinsä Borussia Dortmundista. Maalipyssystä tuli samalla seuran kallein hankinta. Myös Mesut Özil solmi uuden kolme ja puolivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa, joten Arsenal-kannattajille päivä on ollut varsin makoisa.

Saksalaislehti Bildin mukaan Arsenalin hankinnat Bundesliigasta eivät ole vielä välttämättä päättyneet. Manageri Arsene Wengerin toiveissa on lehden mukan saada riveihinsä tässä siirtoikkunassa myös Schalken keskikenttäpelaaja Max Meyer.

Saksan maajoukkuemies täydentäisi Arsenalin tammikuun hankintoja. Aubameyangin lisäksi seuraan siirtyi muutama päivä sitten myös Henrikh Mkhitaryan, joka siirtyi vaihtokaupassa Arsenalin jättäneeseen Alexis Sancheziin.

Myös puolustuspäähän Wenger yrittää vielä hankkia vahvistusta siirtoikkunan viimeisillä hetkillä. WBA-kapteeni Jonny Evans on yhdistetty vahvasti huhuissa tykkimiehiin, mutta ainakaan toistaiseksi Arsenal ei ole tehnyt virallista tarjousta puolustajasta.

Toinen mielenkiintoinen nimi on Chelseata edustava David Luiz. Antonio Conten koirankoppiin joutunut brassitoppari tarvitsisi säännöllistä peliaikaa tulevia MM-kisoja ajatellen, eikä sitä ole Chelseassa tarjolla.

Chelsea aikoo hankkia vielä tämän päivän aikana Olivier Giroudin Arsenalista, joten Arsenal voisi käyttää ranskalaishyökkääjää hyväkseen ja tiedustella David Luizin saatavuutta vaikkapa vaihtokaupassa Giroudiin.

Sekä Evansin, että myös Luizin vedonlyöntikertoimet siirrosta Arsenaliin ovat lähteneet tämän päivän aikana laskuun, joten jommankumman puolustajan siirto Pohjois-Lontooseen näyttää jopa todennäköiseltä. Evansin siirrosta Arsenaliin saa noin 4-kertaisen palautuksen ja David Luizista vain 2-kertaisen.