Mkhitaryan kertoo valinneensa täydellisen ajankohdan siirtyä pois Manchester Unitedista

Arsenaliin tammikuussa Manchester Unitedista siirtynyt Henrikh Mkhitaryan kertoi valinneensa parhaan mahdollisen hetken siirrolleen. Unitedin managerin Jose Mourinhon epäsuosioon joutunut armenialainen toivoo elvyttävänsä uransa Arsenalissa, jonne siirtyi myös miehen hyvä ystävä Pierre-Emerick Aubameyang.

”Luonnollisesti toisiaan tarvitset uusia haasteita”, Mkhitaryan kertoi ESPN Brasilialle.

”Uskon tämän olevan paras hetki minulle, sillä oli muutamia asioita, joiden johdosta asiat eivät sujuneet hyvin Manchesterissa.”

”Olin 29-vuotias ja halusin enemmän peliaikaa. Tiedän urani päättyvän muutaman vuoden päästä ja minulle on hyvin tärkeää tehdä nimestäni suurempi.”

”Tästä syystä ajankohta oli luultavasti paras muuttaa asioita,  saada uusia haasteita, uuden seuran ja aloittaa kaiken nollasta.”

”Olen oppinut hyvin paljon edellisiltä managereiltani Jurgen Kloppilta sekä Mourinholta. Haluan oppia lisää myös Arsene Wengeriltä.”

”On vielä liian aikaista verrata heitä toisiinsa. Tarvitsen vielä aikaa työskennellä Wengerin kanssa.”

Manchesterissa Mourinho vaati pelaajalta erittäin vahvaa panostusta puolustamiseen, joka ei ole koskaan ollut osa armenialaisen pelillisiä vahvuuksia. Arsenalissa hän saa roolissaan huomattavia vapauksia suhteessa Unitedissa pelaamiseen ja tästä syystä Wengerin uskotaan sopivan Mkhitaryanille managerina Mourinhoa paremmin.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom