Moisander onnistui maalinteossa 1-1 päättyneessä kotiottelussa Leipzigia vastaan

Werder Bremeniä edustava Niklas Moisander teki eilen maalin RB Leipzigiä vastaan 1-1 päättyneessä kotiottelussa. Bremen meni ensimmäisellä puoliajalla 1-0 johtoon. Max Kruse laukoi pallon ylärimaan, josta Moisander onnistui paluupallosta maalinteossa. Evertonista Leipzigissa lainalla pelaava Ademola Lookman tasoitti ottelun 50. minuutin kohdalla.

Moisanderin maali oli pelaajan toinen kuluvalla kaudella. Moisander oli kauden alusta viisi ottelua loukkaantuneena. Toissa kierroksella peli jäi väliin varoitustilin täyttymisen johdosta. Muutoin suomalainen on pelannut täydet minuutit joukkueen kaikissa Bundesliiga-otteluissa.

Werder Bremen on sarjassa tällä hetkellä sijalla 12. Sarja on keskikastin osalta erittäin tasainen. Kahdeksannesta sijasta aina sijaan 13. joukkueet ovat neljän pisteen sisällä toisistaan. Werder Bremenillä on Bundesliigassa vielä neljä ottelua jäljellä. Eurooppa-liigaan oikeuttavasta kuudennesta sijasta Bremen on jäänyt yhdeksän pisteen päähän. Tuon kiinniottaminen näyttää tällä hetkellä hyvin vaikealta, sillä jaossa on vain 12 pistettä.

Moisanderin tuulettaa seuran Twitter-tilillä osumaa ja tuo on nähtävissä alla.

Moisander on ollut erittäin tärkeä pelaaja seuralleen erittäin tärkeä pelaaja kuluvalla kaudella. Hänen nykyinen sopimuksensa seuran kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Viime viikolla Werder Bremenin urheilujohtaja Frank Baumann totesi Deichstubenin haastattelussa suomalaisen tärkeyden seuralle.

”Tilastot osoittavat, että Niklas on ollut meille erittäin tärkeä pelaaja”, Baumann totesi.

Baumannin mukaan seura toivoisi 32-vuotiaan Moisanderin päättävän peliuransa nykyisessä seurassaan.