Advertisement

Morgan Schneiderlin pyrkii saamaan kannattajien luottamuksen takaisin

Evertonin keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlin joutui yllätyksekseen alkukaudesta kannattajien epäsuosioon. Yhtenä syynä oli seurassa väliaikaisena managerina toimineen David Unsworhin päätös lähettää ranskalainen yhdessä seuratoverinsa Kevin Mirallasin kanssa harjoituksista kotiin yrityksen puutteen takia. Kannattajat eivät luonnollisesti olleet kovin iloisia pelaajan käytöksestä, sillä tuolloin seura rämpi hyvin syvällä niin pelillisesti kuin sarjataulukossakin. Sittemmin seuraan manageriksi palkattu Sam Allardyce on onnistunut toistaiseksi kääntämään seuran uuteen nousuun.

Pelaaja itse väitti, etteivät tiedot harjoituksista poistosta pitäneet paikkaansa, mutta kannattajat kritisoivat pelaajaa tästä huolimatta. Nyt pelaaja pyrkii rakentamaan luottamuksen kannattajiin uudestaan.

”Kyllä. Yritän onnistua siinä. Se tuli täysin odottamatta. Olin yllättynyt tiedon tullessa julkisuuteen, sillä en oikeastaan tehnyt siinä mitään”, ranskalainen kertoo Sky Sport Newsille.


”Se oli managerin päätös olla laittamatta minua kokoonpanoon. Se ei johtunut siitä, että olisin käyttäytynyt huonosti tai mitään. Se oli vain vaihtoehto hänelle.”

”Minulle se oli yllätys. On kuitenkin aina olemassa ihmisiä, jotka uskovat lehdistä lukemiinsa asioihin.”

Big Samin tullessa seuran manageriksi ranskalainen on pelannut jokaisessa ottelussa tuon jälkeen. Pelaaja toivoo olevansa kokoonpanossa myös lauantain tärkeässä kotiottelussa Chelseaa vastaan.

”Se tulee olemaan suuri ottelu, mutta meidän täytyy nauttia siitä”, Schneiderlin miettii.

Everton ei ole hävinnyt Big Samin alaisuudessa toistaiseksi otteluakaan. Chelsean ehkä kovin syömähammas Alvaro Morata kärsii ottelussa Carabao-Cupissa saamaansa punaisen kortin aiheuttamaa pelikieltoa.