Advertisement

Mourinho ei aio olla esteenä Zlatanin mahdolliselle MLS-siirrolle – “emme tee hänen elämästään vaikeaa”

Manchester Unitedin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicia ollaan viemässä MLS-liigan LA Galaxyyn.

Jose Mourinho on kertonut haastattelussa ettei aio estää Zlatanin siirtymistä, mikäli hyökkääjä haluaa lähteä seurasta.

36-vuotias Ibrahimovic on kamppaillut koko kauden polvivammansa kanssa, eikä pelejä ole kauden aikana kertynyt kuin seitsemän.

Viime kaudella Zlatan paukutti Unitedille peräti 28 maalia ja oli suuressa roolissa joukkueen juhliessa Community Shieldin, Liigacupin ja Eurooppa-Liigan voittoja. Zlatan teki voittomaalin kahdessa ensiksi mainitussa kilpailussa.

Mourinho hankki viime kesänä Romelu Lukakun ja viime viikolla Alexis Sanchezin Manchesteriin, joten Zlatanin rooli joukkueessa on pienentynyt viime kaudesta huomattavasti.

“Hän ei ole kertonut minulle mitään. Ensimmäinen kerta, kun luin tai kuulin asiasta oli median välityksellä. Hän ei koskaan ole maininnut minulle siitä, joten en tiedä, Mourinho vastasi Zlatanin mahdollisesta Galaxy-siirrosta kysyttäessä.

“Zlatanilla on käynnissä hänen viimeinen vuosi sopimuksesta. Jos Zlatan haluaa jatkaa uraansa eri joukkueessa ja eri maassa, olemme täällä auttamassa ja luomassa edellytyksiä tämän tapahtumiselle, emme tekemässä hänen elämästään vaikeaa.

“Viimeinen asia, jonka Zlatan kertoi minulle, on, että hän haluaa toipua täysin ja on valmis auttamaan joukkuetta.

“Hän työskentelee tällä hetkellä kovasti. Hän ei ole loukkaantunut, hän palaa takaisin heti kun hän tuntee olevansa täysin valmis Valioliiga-jalkapallon vaatimuksiin.