Advertisement

Mourinho ei usko Neymarin hankintaan – ”absurdia”

Barcelonan tähtitrio Neymar, Luis Suarez ja Lionel Messi ovat muodostaneet kuolettavan aseen katalonialaisjoukkueessa. Kolmikko on löytänyt yhteisen sävelen niin kentällä kuin sen ulkopuolella, mutta varsinkin kuluneen kauden aikana Neymarin siirtoa Valioliigalaitumille on spekuloitu, Manchester Unitedin ollessa epäiltyjen listan kärjessä.

”Pidän pelityylistä ja joukkueista. Ja ken tietää, joku päivä, haluaisin pelata siellä.”

Espanjalaislehden mukaan Manchester United olisi valmis maksamaan Barcelonan asettaman ulosostohinnan, 173 miljoonaa puntaa, brasilialaisesta supertähdestä. Wayne Rooneyn todennäköisen lähdön myötä, sekä Zlatan Ibrahimovicin tulevaisuuden ollessa epävarma, Manchester Unitedin palkkapottiin jäisi tilava rako. Jos espanjalaislehti Sporttiin on uskomista, Neymar nauttisi 416,000 punnan viikkopalkasta siirtyessään Manchesterin punapaitoihin.

Neymar on aina ylistänyt englantilaista jalkapalloa, joka vahvistui entisestään viime viikon lausunnon myötä, jossa 25-vuotias nimesi Arsenalin, Man Unitedin, Liverpoolin sekä Chelsean Valioliigan miellyttävimmiksi joukkueiksi.

”Pidän pelityylistä ja joukkueista. Ja ken tietää, joku päivä, haluaisin pelata siellä.”

”Ihailen Manchester Unitedia, Chelseaa, Arsenalia, Liverpoolia – nämä joukkueet ovat aina siellä taistelemassa.”

”Ja siellä [Valioliigassa] on korkeatasoisia valmentajia kuten Mourinho sekä Guardiola. Nämä ovat valmentajia joiden kanssa kuka tahansa pelaaja haluaisi tehdä töitä.”

Neymarin lausuntojen myötä Manchesterilaisessa mediassa käytiin entistä kuumempana, mutta Unitedin päävalmentaja José Mourinho on vähätellyt Man Unitedin mahdollisuuksia Neymarin värväyksessä. Portugalilaisvalmentaja kutsui Neymarin hankintaa ”absurdiksi” ja vertasi hänen värväystä yhtä mahdottomaksi kuin kassakaappiin murtautumista.

”Yritän aina olla objektiivinen ja pragmaattinen seurojen kanssa, ja kysyä seuroilta mitä heillä olisi antaa minulle. Neymar on absurdia.”

”Barcelonan kaltainen seura ei voi eikä tule menettämään Neymaria. Vaikka Messi on vielä nuori pelaaja, kellä on monta hyvää vuotta jäljellä, hän on kuitenkin 30, ja Neymar tulee olemaan Barcelonan kantava voima Messin jälkeen.”