Advertisement

Mourinho ei uskonut tähtipelaajan värväykseen – “Jotain outoa tapahtui”

José Mourinho ei pitänyt 40 miljoonalla punnalla hankitun tähden siirtoa mahdollisena. Portugalilaisvalmentaja onkin kehunut uutta värväystään, mutta ihmettelee yhä Chelsean ratkaisua, ja väittää ’jonkin erikoisen tapahtuneen’ Chelsean leirissä.

Mourinhon Manchester United lähti Valioliigassa lentävään lähtöön viedessään West Hamia mielensä mukaan ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa. Unitedin 4-0 voittoon päättynyt ottelu nosti ennestään jo ennen kauden alkua kehuttujen hankintojen arvoa, Romelu Lukakun viimeistellessä kaksi täysosumaa ja Nemanja Maticin dominoidessa keskikentän tapahtumia.

Ottelun pelaajaksi valitun Maticin siirtoa Man Unitediin ollaan ihmetelty niin Chelsean pelaajien , kuin Unitedin sekä Chelsean valmentajan puolelta, sillä viime kauden mestarin riveissä pelannut serbialainen oli enemmän kuin tärkeä Antonio Conten valmentamassa palapelissä.

”Se oli kiinni siitä mitä suljettujen ovien takana tapahtui, sillä Chelsealla on rahaa, ja tiedän hankkineeni hänet [Maticin] Stamford Bridgelle koska mielestäni hän oli pelaaja jolla on erikoiset ominaisuudet pelaajana, ja siitä lähtien kun lähdin olen aina pitänyt häntä täydellisenä pelaajana meitä varten,” Mourinho kommentoi Maticin tilannetta.

”Mutta en häirinnyt häntä tai Chelseaa. En uskonut sen [siirron] olevan mahdollista ellei jotain outoa tapahtuisi, ja vaikuttaa siltä, että jotain outoa tapahtui sillä hänen managerinsa kertoi meille meidän saavansa hänet, mikäli vain maksaisimme tarpeeksi.”

Myös Conte on ilmaissut olevansa hämmästynyt Maticin siirrosta, joka kertoo erikoisista tapahtumista Chelsean leirissä.

”Välillä on vain hyväksyttävä siirtomarkkinoiden hulluus, ja joskus on hyväksyttävä erilaisia päätöksiä. Mutta toistan, tämä oli meille suuri menetys”, Conte hämmästeli.