Advertisement

Mourinho hauskuutti toimittajia ennen sunnuntaista ottelua – kehut Lampardista muuttuivat kevyeksi piikittelyksi

Kuva: TT, Darren Staples

Viikonlopun yksi mielenkiintoisimmista kohtaamisista Valioliigakentillä nähdään sunnuntaina, kun Frank Lampardin Chelsea matkaa Pohjois-Lontooseen Jose Mourinhon Tottenhamin vieraaksi. Mourinho pääsi kommentoimaan ottelua koskevassa lehdistötilaisuudessa Chelsea-luotsia, joka oli hänen avainpelaajiaan Chelsean manageriaikoina. Tuttuun tapaan Mourinhon sanankäänteet naurattivat paikalla olleita toimittajia:

”Iso rutistus ennen ottelua ja iso rutistus ottelun jälkeen. Meidän välinen tunneside on ikuinen. ”

”Tulen aina olemaan kiitollinen siitä, mitä hän teki minulle pelaajana. Rakastan häntä ja aion rakastaa häntä tulevaisuudessakin.”

Kehujen vuodatuksen jälkeen The Special One kuitenkin lopetti puheensa hulvattomasti:

”Toivon, että hän häviää sunnuntaina.”

Ottelun tärkeysarvo molempien joukkueiden osalta on merkittävä, Tottenhamin ollessa vain kolme pistettä neljäntenä olevaa Chelseaa jäljessä. Chelsean viimeaikainen vire on ollut laskusuuntainen, koska joukkue on voittanut vain yhden edellisistä viidestä ottelustaan Valioliigassa. Mourinhon Tottenham taasen on matkalla kohti top-4 sijoituksia ja portugalilaismanagerin johdattamana joukkue on ottanut täyden pistepotin neljä kertaa viidestä edellisestä Valioliigaottelusta.

Kuitenkin Lampardin ryhmä haluaa päästä todistamaan todellisen tasonsa heikon jakson jäljiltä ja ottelusta on takuuvarmasti tulossa viihdyttävä ja vauhdikas. Ottelu alkaa sunnuntaina Suomen aikaa 18:30 ja ottelu näkyy Viaplayn kanavilla.