Advertisement

Mourinho järjesti harjoitukset pelaajalleen – katuu tekemäänsä virhettään: ”Myönnän ettei toimintani olleet hallituksen ohjeiden mukaisia”

Tottenhamin manageri Jose Mourinho on myöntänyt tehneensä väärin, kun hän järjesti tiistaina henkilökohtaisen harjoitussession joukkueen keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombelen kanssa.

Mourinho veti harjoitukset Ndombelelle julkisessa puistossa, jossa bongattiin samanaikaisesti myös joukkueen kaksi muuta pelaajaa, Davinson Sanchez ja Ryan Sessegnon, mutta kaksikko ei tiettävästi osallistunut portugalilaisluotsin vetämiin harjoituksiin.

Tottenham joutui tapauksen johdosta muistuttamaan henkilökuntaansa etäisyyden pitämisestä toisiinsa. Britannian hallituksen ohjeissa todetaan, että ihmisten tulisi poistua kotoaan vain pakollisiin menoihin.

”Myönnän ettei toimintani olleet hallituksen ohjeiden mukaisia, ja meillä on oltava yhteys vain oman kotitaloutemme ihmisiin”, Mourinho sanoi.

”On elintärkeää, että me kaikki teemme oman osuutemme ja noudatamme hallituksen neuvoja tukeaksemme sankareitamme terveydenhuollossa ja pelastaaksemme ihmishenkiä.”

Vaikka Mourinho myöntää tehneen virheen järjestäessään pelaajalleen harjoitukset, muistuttaa hän siitä, että kyseessä oli yksittäistapaus, ja kaikki muut ryhmäharjoittelut ovat tapahtuneet verkon välityksellä.