Advertisement
" "

Mourinho: “Kaikki muut paitsi me, ovat vahvistuneet”

Manchester Unitedin alkukausi on ollut hyvin ailahteleva. Mukaan mahtuu hyviä esityksiä ja tuloksia ja vastaavasti umpisurkeaa rämpimistä. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa vasta sijalla kahdeksan. United kohtaa illan kotiottelussaan Valioliigassa neljäntenä majailevan Arsenalin. Punaisten paholaisten manageri Jose Mourinho myöntää, että toisin kuin he, muut joukkueet ovat vahvistuneet viime kaudesta.

Mourinho käytti kesällä rahaa 80 miljoonaa puntaa. Summa on Unitedin normaali kesään nähden hyvinkin maltillinen. Kesällä seuraan tulivat vain Fred sekä Diogo Dalot. Tämä selittää portugalilaisen mielestä osin joukkueen eroa kärkinelikkoon, joka on ennen illan ottelua kahdeksan pistettä.

“Ero meidän ja neljän kärjen välillä on jotain, mitä en osannut ennustaa”, Mourinho sanoi.

“Yrität aina ajatella asioita positiivisesti ja ettei erosta tule kovin suuri.”

“Olen sanonut selvästi, että viime kaudella emme saaneet ansaitsemaamme kunnioitusta. Me sijoituimme toiseksi, pelasimme FA Cupin finaalissa ja etenemme lohkovoittajina jatkoon Mestarien liigassa. Me emme saaneet lainkaan ansaitsemaamme kunnioitusta.”

“Kaikista joukkueista on tullut parempia. Spurs ei tehnyt mitään suoria hankintoja, mutta heidän investointinsa on pitää heidän parhaat pelaajansa seurassa. Joten kaikista joukkueista tuli parempia, muttei meistä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom