Advertisement

Mourinho: Kokenut Aguero otti kaiken irti kahinasta

Manchester Unitedin ja Manchester Cityn maalittomaan tasapeliin päättyneessä ottelussa nähtiin dramaattinen välikohtaus Marouane Fellainin ja Sergio Agueron välisessä kahinassa.

Fellaini ajettiin ulos kentältä suoralla punaisella kortilla belgialaisen ja argentiinalaisen ottaessa yhteen keskikentän rikkeen seurauksena. Fellainin kopauttaessa Agueroa jaloille keltaisen kortin arvoisesti, pelaajat ottivat fyysisesti yhteen. Molemmin puolisen provosoivan elekielen saattamana Fellaini puski Agueroa, johon argentiinalaishyökkääjä reagoi heittäytymällä maahan pidelleen kasvojaan, eikä tuomari Martin Atkinsonille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin näyttää suoraa punaista korttia belgialaispelaajalle.

Kyseisen tilanteen voi katsoa alta:

 

https://www.youtube.com/watch?v=rjIl6dW4uzc

 

Tilanteesta voi olla montaa mieltä, ja muistuttaa hyvin paljon puhuttua Mestarien liigassa tapahtunutta välikohtausta neljännesvälierässä Jamie Vardyn sekä Samir Nasrin välillä.

Manchester Unitedin valmentaja José Mourinho on kommentoinut tapahtunutta, ja myöntää Fellainin tehneen väärin, mutta muistuttaa myös argentiinalaisen ”fiksuudesta” ja tietää pelaajan olevan tarpeeksi kokenut osatakseen ottaa kaiken irti tilanteesta.

”En katsonut sitä TV:stä. Puhuin Marouanen kanssa ja hän on todella pettynyt ja sanoo saaneensa punaisen vain koska hän on Marouane Fellaini.”

”Puhuin Martin Atkinsonin kanssa ja Martin kertoi minulle hänen tulkinneen sen olleen punaisen arvoinen.”

”En nähnyt tapahtunutta, mutta arvaan sen olevan osaksi punaisen kortin arvoinen, mutta myös osa syy korttiin oli todella kokenut argentiinalaispelaaja.”