Advertisement

Mourinho kommentoi Wolverhamptonin menestysmahdollisuuksia Valioliigassa – ”He taistelevat Mestareiden liiga -paikasta tällä kaudella”

Kuva: TT, Darren Staples

Wolverhampton taipui tänään Tottenhamille 1-2 lukemin, kun Jan Vertonghen nikkasi voittomaalin vasta ottelun lisäajalla. Ottelun muista maaleista vastasivat Lucas Moura sekä Adama Traore. Täten Wolverhamptonin 11 ottelun tappioton jakso tuli myöskin päätökseen Valioliigassa.

Mourinho kommentoi trillerimäisen 1-2 voitto-ottelun jälkeen vastustajaa ylistävään sävyyn:


”Wolves tulee tällä kaudella taistelemaan meidän, Manchester Unitedin, Arsenalin sekä Chelsean kanssa top-6 sijoituksista ja jopa mahdollisesti Mestareiden liiga -paikasta.”

”He voivat voittaa jokaisen joukkueen sarjassa, niin kotona kuin vieraissa. Heillä on uskomaton mentaliteetti. He voivat kertoa julkisesti, mitä haluavat, mutta uskon, että he haluavat saavuttaa top-4 sijoituksen ja heillä on potentiaalia toteuttaa se.”

”Heitä vastaan on todella vaikeaa pelata, joten tämä oli meille iso voitto.”

”Heillä on kaksi loistavaa pelintekijää (Neves ja Moutinho), jotka liikuttavat palloa nopeasti. Jonny ja Doherty täydentävät heidän pelisuunnitelmaansa prässätä pallon nopeasti takaisin yläalueilla ja en edes halua puhua Adama Traoresta ja Diogo Jotasta, koska saan harmaita hiuksia edes nähdessäni heidät.”

The Special Onen ylistyssanat eivät ole aivan tuulesta temmattuja ja Wolverhampton onkin löytänyt vahvan vireen alkukauden taaperruksen jälkeen. Viime vuoden pirteät esitykset ja yllätyksellinen seitsemäs sija sekä Eurooppa-liiga paikka eivät olleet vain yhden kauden ihmeitä, vaan Nunon ryhmä on kehittynyt entisestään verrattuna edelliseen kauteen.

Wolves onkin tällä hetkellä sijalla kahdeksan vain viisi pistettä neljäntenä olevaan Chelseata jäljessä. Eroa viidentenä olevaan Tottenhamiin on vain kaksi pistettä. Jos Wolves pystyy pitämään pelin tasonsa yhtä korkealla kuin viime kierrosten aikana, tulee Mourinhon kommentit olemaan täysin perusteltuja.