Advertisement

Mourinho kuittaili hollantilaisluotsille – ”ehkä Marcus oppisi häviämään jos sinä manageroisit häntä”

Alkukaudella Crystal Palacea manageroinut entinen huippupelaaja Frank de Boer kritisoi viikonloppuna Manchester Unitedia luotsaavaa Jose Mourinhoa kovin sanoin.

Hollantilainen kritisoi Mourinhoa mm. englantilaishyökkääjä Marcus Rashfordin vähäisestä peluuttamisesta. Rashford oli pelannut ennen viikonlopun Liverpool-ottelua vain 97 minuuttia kahdeksassa aiemmassa valioliigaottelussa.

”On sääli, että Mourinho on hänen valmentaja, koska hän on englantilaispelaaja, jolle toivoisi paljon peliaikaa. Hänen pitäisi saada tehdä virheitä, mutta Mourinho ei ole sellainen. Jos Rashford pelaa yksi tai kaksi huonoa peliä, on hän ulkona. Hän on vielä nuori ja tarvitsee enemmän pelejä. Hän on erittäin taitava ja olisi hienoa nähdä hänen pelaavan joka viikko, de Boer sanoi BT Sportille.

Jose Mourinhon korviin asia kantautui varsin nopeasti ja hän kuittasi tyylilleen uskollisesti de Boerille takaisin maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

”Luin lainauksen Valioliigan kaikkien aikojen huonoimmalta managerilta. Seitsemän ottelua, seitsemän tappiota eikä yhtään tehtyä maalia. Ehkä Marcus oppisi häviämään jos Frank valmentaisi häntä, Mourinho kuittasi hollantilaisluotsille.

Frank de Boer valmensi Crystal Palacea kuluvan kauden alussa seitsemän valioliigaottelun ajan, kunnes seurajohto potki täydellisesti tehtävässään epäonnistuneen hollantilaisen ulos joukkueesta.