Mourinho mielissään uskomattomasta noususta – vaikka joukkue sortuikin virheisiin

Manchester United vaikutti olleen todellisessa sillassa eilen Crystal Palacea vastaan. Joukkue oli 48. peliminuutin kohdalla jo 2-0 tappiolla. United teki kuitenkin uskomattoman nousun tasoihin Chris Smallingin sekä Romelu Lukakun maaleilla. Lopuksi lisäajalla Nemanja Matic teki Unitedille ottelun voittomaalin. Mourinho oli ottelun jälkeen syystäkin tyytyväinen joukkueen nousuun, vaikka United sortui ottelun aikana virheisiin.

”Se oli fantastinen ottelu ihmisille ruudun edessä ja katsomossa”, Mourinho kertoi Sky Sportsille.

”Minulle se oli vaikea ottelu, sillä teimme todella paljon virheitä. Meillä oli loistava asenne ja pelasimme toisella puoliajalla laadukasta jalkapalloa. Teimme kuitenkin todella paljon virheitä puolustuksessa enkä tarkoita vain puolustajiamme. Puhun koko joukkueesta kokonaisuudessaan.”

Mourinho oli erityisen kriittinen joukkueensa pelaamiseen Palacen nopeasti antamassa vapaapotkussa, joka vei kotijoukkueen 2-0 johtoon 48. peliminuutilla. Mourinhon mielestä Unitedin pelaaminen tilanteessa oli häpeällistä ja lapsellista. Joukkueen nousu sen sijaan keräsi portugalilaiselta kiitosta.

”Kaikki muuttui. Pelaajat jatkoivat pelaamista loistavalla asenteella.”

”Me nousimme takaa myös Chelseaa vastaan, joka on hienoa. Joukkueen nouseminen 2-0 tilanteessa vieraissa joukkuetta vastaan, joka taistelee tiukasti putoamisesta ja voittomaalin tekeminen viimeisellä minuutilla, antoi meille loistavan tunteen.”