Advertisement

Mourinho muistuttaa Kloppia hänen lupauksestaan erota valmentamisesta

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho otti kysyttäessä kantaa Liverpoolin Virgil Van Dijkin hankintaan. Mourinho muistuttaa Liverpoolin manageria Jürgen Kloppia tämän tekemästä lupauksesta lopettaa valmentaminen, jos pelaajien siirtosummat karkaavat tähtitieteellisen suuriksi. Liverpool maksoi juuri hollantilaisesta puolustajasta 75 miljoonaa puntaa, joka tekee pelaajasta maailman kalleimman puolustajan.

Kommentti oli kuittaus Kloppin 18 kuukautta sitten antamista kommenteista koskien Paul Pogban siirtoa. Tuo siirto oli tuolloin maailman kallein siirto johon Klopp otti kantaa kertomalla haluavansa tehdä asiat erilailla. Klopp kertoi myös ettei aio olla mukana jalkapallossa, jossa pelaajista maksetaan järjettömiä summia.

”Jos olisin yksi teistä kysyisin häneltä (Klopp) hänen vuoden takaisista kommenteistaan”, Mourinho kertoi toimittajille, kun häneltä kysyttiin mielipidettä Van Dijkin siirrosta.

”En puhu suoranaisesti vain Van Dijkista, koska Liverpool tekee mitä haluaa ja minä en ole oikea henkilö kommentoimaan heidän tekemisiään. Mutta tosiasia on se, että he uskovat pelaajan olevan heille se oikea. Ja jos he haluavat pelaajan, he maksavat mitä pelaajasta pyydetään. Muussa tapauksessa he eivät saa pelaajaa. Sillä tavalla markkinat toimivat.”

”Tämä ei ole kritisointia Liverpoolia kohtaan siitä mitä he tekivät. Asia vain on niin.”