Advertisement

Mourinho paljastaa ettei Lukaku halunnut pelata – ”Miten voisin vakuuttaa pelaajan, joka sanoo, ettei ole valmis pelaamaan”

Manchester United kärsi FA Cupin finaalissa eilen 1-0 tappion Chelsealle. Tämän johdosta Chelsea pääsi juhlimaan mestaruutta. Unitedin manageri Jose Mourinho kertoi, ettei joukkueen hyökkääjä Romelu Lukaku ollut valmis pelaamaan avauksessa finaalissa.

”Se ei ollut minun päätös. Se oli hänen päätöksensä”, Mourinho kertoi ottelun jälkeen.

”Kun pelaaja kertoo, ettei hän ole valmis pelaamaan tai ettei hän ole valmis aloittamaan, sitten kysymys on enää siitä, monta minuuttia uskot hänen voivan pelata.”

”Mutta miten voisin vakuuttaa pelaajan, joka sanoo, ettei ole valmis pelaamaan? Se ei ollut vaikea päätös. Se oli helppo päätös.”

”Tiesin vastustajan, jota vastaan pelaisimme. Tiedän heidän puolustavan kompaktisti alhaalta ja he ovat fyysisiä.”

”Tiesin, että tästä tulisi meille vaikeaa ilman kohdepelaajaa.”

Mourinhon mukaan Chelsean pelaaminen oli hyvin ennalta arvattavaa, mutta siitä huolimatta he eivät onnistuneet pitää vastustajaansa nollilla.

”He pelasivat vain pitkää palloa Olivier Giroudille, jonka tehtävä oli jatkaa pallo Eden Hazardille, joka hali kakkospalloja. Joten kun pelaat näin ennalta arvattavaa joukkuetta vastaan, peliin on hyvin sopeutua.”

”Ajattelin, ettemme tulisi päästämään yhtään maalia tässä ottelussa, mutta tietenkin Hazard on erittäin hyvä pelaaja, joka loi heille rangaistuspotkun.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom