Advertisement

Mourinho toivoo Sanchezin viisumi-ongelmien ratkeavan pian – “Hän on todella surullinen”

Manchester United on parhaillaan harjoitusleirillä Yhdysvalloissa. Seura on kuitenkin ilman tammikuussa seuraan saapunutta Alexis Sanchezia, jolla on ongelmia viisuminsa kanssa. Chileläiselle ei myönnetty viisumia, sillä hänellä on taustalla veropetostuomio. Sanchez oli kiertänyt veroja pelatessaan Barcelonassa ja tästä syystä hänelle annettiin tuomio. Veropetokset ovat sellainen syy, jolloin Yhdysvaltojen viranomaiset eivät normaalisti myönnä viisumia.

Chileläisen sekä Manchester Unitedin asianajajat tekevät kovasti töitä tilanteen ratkaisemiseksi. Seuran manageri Jose Mourinho kertoi toivovansa tilanteen ratkeamista nopeasti, jotta hän saisi pelaajansa mukaan.

“En tiedä Sanchezista. Hän on todella surullinen. Tämä ei ole hyvä hänelle, eikä minulle. Se ei ole hyvä kenellekään”, Mourinho kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Ketään ei voi syyttää tästä. Seura tekee parhaansa. Meidän on kunnioitettava Yhdysvaltojen viranomaisia heidän viisumeita koskevien päätöstensä kanssa. Toivottavasti hän pääsee pian liittymään joukkueen vahvuuteen.”

“Olisi tärkeää, että Juan Mata, Anthony Martial sekä Alexis pääsisivät työskentelemään yhdessä. Luulen heidän olevan ensi kauden aloittavat hyökkääjät.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom