Advertisement

Mourinho toppuuttelee Spurs-fanien odotuksia Balea kohtaan – ”Pelaako kukaan pelaaja maailmassa samalla tavalla kuin pelasi seitsemän vuotta sitten?”

Jose Mourinho antoi erittäin katkeria kommentteja Royal Antwerpille kärsityn 1-0-tappion jälkeen koskien näytönpaikkoja saaneita pelaajia. Yksi Eurooppa-liigan ottelussa heikosti suoriutuneista oli Gareth Bale, joka ei saanut hyökkäyspäässä mitään erikoista aikaan.

Mourinho linjasi ennen Royal Antwerp -ottelua, että walesilainen olisi valmis ”lentämään”, mutta portugalilaisluotsi oli Brighton-ottelun alla varovaisempi sanoissaan. Mourinhon mukaan fanit eivät voi kuvitella 31-vuotiaan Balen pelaavan samalla tavalla kuin seitsemän vuotta sitten ennen siirtoaan Real Madridiin.

”Seitsemän vuotta on pitkä aika. Pelaako kukaan pelaaja maailmassa samalla tavalla kuin pelasi seitsemän vuotta sitten? Joskus he eivät ole parempia tai huonompia, vaan vain erilaisia pelaajia.”

”Kuvittele Ronaldoa tai Messiä esimerkkinä ja vertaa heitä seitsemän vuoden takaiseen. He pelaavat erilaisella tyylillä, eri pelipaikalla. He yrittävät muovata kykyjään muihin vastuualueisiin joukkueidensa taktisissa systeemeissä. Mielestäni se tapahtuu pelaajista suurimman osan kohdalla. Tottakai hän on eri pelaaja nykyään.”

Mourinho kuitenkin kertoi, että Bale tulee pelamaan paremmalla tasolla tulevaisuudessa, kun saa lisää peliminuutteja vyölleen.

”Kuitenkin uskon keskiviikkoisiin väitteisiini hänestä, koska hän työskentelee rajusti, parantaa jatkuvasti ja hänellä ei ole ollut yhtäkään loukkaantumista toivuttuaan edellisestä.”

”Hän ei ole missannut minuuttiakaan yhdestäkään harjoitussessiosta. 90 minuutin pelaaminen korkella intensiteetillä on vielä kuitenkin haastavaa, mutta hän parantaa koko ajan ja toivottavasti palaa paremmalle tasolle pian.”

Tottenham kohtaa Brightonin sunnuntaina kotikentällään. Ottelu alkaa klo 21:15 Suomen aikaa.