Mourinho tyytyväinen joukkueeseensa – ”Me löydämme aina tavan raivata tiemme takaisin”

Manchester Unitedin alkukausi oli erittäin hankala ja alkoi vahvasti näyttää siltä, että joukkueen kaudesta olisi tulossa täydellinen pannukakku. Nyt Unitedilla on Valioliigassa neljän ottelun tappioton putki ja näistä otteluista joukkue on voittanut peräti kolme. Näistä viimeisin tuli viime viikonloppuna, jolloin United haki 1-2 vierasvoiton Bournemouthista. Bournemouth johti ottelua 1-0. Voittomaali syntyi ottelun lisäajalla Marcus Rashfordin toimesta. Keskiviikkona Mestarien liigassa joukkue oli Juventuksen vieraana pahassa sillassa, mutta pystyi kääntämään ottelun edukseen neljässä minuutissa aivan ottelun loppuhetkillä. Tuliaisiksi Torinosta tuli näin maukas 1-2 vierasvoitto. Voiton myötä United nousi H-lohkossa toiseksi. Eroa lohkoa johtavaan Juventukseen on vielä kaksi pistettä.

Joukkueen manageri Jose Mourinho on syystäkin ollut tyytyväinen joukkueen viimeaikaiseen tekemiseen.

”Me olemme joukkue, jolla on kollektiivisesti tahtoa taistella tiensä takaisin tappioasemasta. Se ei ole aina kuitenkaan mahdollista”, Mourinho kertoi.

”Jos me jatkamme niin, että päästämme ensimmäisen maalin, niin eteen tulee päivä, jolloin emme pysty taistelemaan takaisin. Meidän on pidettävä huolta siitä, että kasvamme tästä. Ei pelkästään otteluun valmistautumista, vaan myös otteluiden alkuhetkiä.”

”Ottelusta Juventusta vastaan minun on sanottava, että me päästimme ensimmäisen maalin 60 minuutin jälkeen. Me olimme kuitenkin aloittaneet hyvin. Voisin jopa sanoa, että ensimmäiset 15-20 minuuttia oli meidän täyttä hallintaa.”

Manchester Unitedilla on seuraavaksi edessään jättimäinen vierasottelu. Se matkustaa tulevana sunnuntaina Manchesterin siniselle puolelle, jossa he kohtaavat vierasottelussa paikallisvastustajansa Manchester Cityn.