Advertisement

Mourinho uskoo De Gean jäävän Unitediin – kehottaa Real Madridia miettimään toista vaihtoehtoa

Manchester Unitedissa jälleen loistavaa kautta pelaava maalivahti David De Gea on toistuvasti ollut siirtohuhujen kohteena. Real Madrid kaipaa ensi kaudeksi maalinsa suulle uutta maalivahtia ja De Gea on pitkään kuulunut seuran haluamiin maalivahteihin. Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho sen sijaan uskoo De Gean jäävän Manchesteriin ja kehottaa Real Madridia kääntämään katseensa toiseen vaihtoehtoon.

”Luulen hänen jäävän”, Mourinho kertoi La Sextalle ennen Sevillaa vastaan pelattavaa Mestarien liigan toista osaa.

”En tiedä, mitkä Real Madridin kiinnostukset ovat. Heinä katsoisin muita vaihtoehtoja.”

De Gea on pelannut kuluvalla kaudella Valioliigassa peräti 15 nollapeliä. Hänen torjuntansa pitivät joukkueen mahdollisuudet pystyssä myös Sevillaa vastaan pelatussa ensimmäisessä osassa. Kotijoukkue onnistui luomaan liudan hyviä maalintekopaikkoja, mutta De Gea piti maalinsa puhtaana tuossakin ottelussa.

Madridissa syntyneen maalivahdin uskotaan joidenkin lähteiden mukaan olevan kiinnostunut Real Madridiin siirtymisestä, mutta mitään konkreettista asian eteen ei ole tapahtunut. Real Madridin kerrotaan olevan myös Chelsean maalivahdin Thibaut Courtoisin perässä. Belgialainen on julkisesti ilmaissut perhetilanteensa johdosta olevansa kiinnostunut Madridiin siirtymisestä, mikäli seura tekee hänestä tarjouksen.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom