Advertisement

Mourinho uskoo osaavansa yhä voittaa

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho kertoo osaavansa yhä voittaa. United hävisi kotikentällään 1-0 viime sunnuntaina West Bromwichille, joka on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä. Vastaavasti toissa kierroksella joukkue voitti Manchester Cityn vieraissa 3-2. Mourinho kertoi heidän olevan tällä hetkellä monimutkaisuuden mestareita. Mourinho kertoo myös olevansa oikea mies johtamaan joukkonsa Valioliiga mestaruuden haastajiksi tulevalla kaudella.

”On selvää, että luotan omaan työhöni”, portugalilainen kertoi Sky Sportsin mukaan.

”Minulla ei ole mitään syytä olla luottamatta. Kahdeksan mestaruutta on kahdeksan mestaruutta ja kolme Valioliigan mestaruutta on kolme Valioliigan mestaruutta.”

”Tiedän kuinka voitetaan.”

”Kokemukseni mukaan mestaruuksia ei voiteta epäjohdonmukaisuudella.”

”Mestaruuksiin tarvitaan luonnollisesti laatua. Ilman sitä ei ole mahdollisuuksia, mutta mestaruudet voitetaan tasaisuudella.”

”Yksi asia, jossa meidän on parannettava on tasaisuus.”

Manchester Unitedin tappio West Bromwichille tarkoitti tämän kauden Valioliigan mestaruuden varmistumista Manchester Citylle. City pelasi muutaman hieman heikomman ottelun. Se hävisi kahdesti Liverpoolille Mestarien liigassa. Näiden pelien väliin mahtui myös tappio Manchester Unitedille Valioliigassa. Viime lauantaina City voitti kuitenkin Tottenhamin vieraskentällä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom