Advertisement

Mourinho uskoo sijoitukseen neljän joukossa

Kausi on vielä nuori, mutta Manchester United on antanut jo pahimmille kilpakumppaneilleen hieman etumatkaa taistelussa mestaruudesta sekä Mestarien liigan paikoista. Kahdeksantena Valioliigan sarjataulukossa oleva United on tällä hetkellä yhdeksän pisteen päässä sarjakärjestä. Mestarien liigaan vievä neljäs sija ja sitä miehittävä Arsenal ovat puolestaan viiden pisteen päässä.

Unitedin manageri José Mourinho kuitenkin uskoo, että seura tulee nousemaan vielä neljän parhaan joukkoon, ehkä jo joulukuun loppuun mennessä. Mestaruustaistelusta hän ei suostu puhumaan niin kauan, kuin tilanne sarjataulukossa näyttää tuolta.

”Kun ei ole neljän parhaan joukossa, silloin ei mielestäni pidä puhua mestaruudesta,” Mourinho linjasi Sky Sportsin mukaan. ”Kun on neljän joukossa – missä uskon meidän tulevan olemaan – voi katsella ylös, nähdä eron, nähdä tulevat pelit, katsella vireitä ja loukkaantumisia ja tunnustella asiaa. Tällä hetkellä olemme neljän ulkopuolella, joten homman nimi on nyt napata pisteitä ja saada parempi sijoitus joulukuun loppuun mennessä, kuten odotan meidän tekevän.”

Mourinho on tietojen mukaan keskustellut seuran varapuheenjohtajan Ed Woodwardin kanssa tammikuun siirtoikkunan mahdollisista hankinnoista. Tällä hetkellä hän ei suostu kuitenkaan avaamaan siirtostrategiaa sen enempää, vaan keskittyy käytössään oleviin pelaajiin.

”Tällä hetkellä meidän täytyy keskittyä itseemme ja kehittyä,” Mourinho jatkoi. ”Joulukuun loppuun asti keskitymme itseemme, potentiaaliin, ongelmiin ja laatuun mitä meillä on ja jatkamme eteenpäin.”