Advertisement
" "

Mourinho valottaa hieman Manchester Unitedin siirtotilannetta – “En ole kovin luottavainen”

Siirtoikkuna sulkeutuu tänään. Manchester United on pyrkinyt hankkimaan vielä ainakin yhden keskuspuolustajan joukkueeseensa. Se on tavoitellut Harry Maguirea, Yerry Minaa, Toby Alderwereildia, Jerome Boatengia ja viimeisimpänä Diego Godinia. Joukkueen portugalilainen manageri Jose Mourinho kertoo kuitenkin, ettei ole kovinkaan luottavainen uusien vahvistusten saapumisen puolesta.

“En ole luottavainen”, manageri kertoi.

“Markkinat sulkeutuvat tänään, joten ainakin minun on aika lopettaa asian ajatteleminen.”

“Ensimmäisten kolmen pelin ajan minun on keskityttävä pelaajiin, jotka ovat nyt mukanamme. Spurs ottelun jälkeen on maajoukkuetauko ja minulla on pari viikkoa aikaa saada pelaajat toipumaan ja valmistaa heitä paremmin.”

“Minun keskittymiseni on pelaajissa, jotka ovat käytettävissä. Me tulemme tekemään kaikkemme ensimmäisessä ottelussa.”

Manchester United kohtaa kotikentällään perjantaina Leicesterin. Ottelu toimii samalla koko Valioliigakauden ensimmäisenä otteluna. Unitedin kokoonpanosta tulevat puuttumaan ainakin Sergio Romero, Diogo Dalot, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Ander Herrera sekä Nemanja Matic.

Suuri määrä Unitedin pelaajia palasi lomalta harjoituksiin vasta maanantaina ja myöskään heistä kaikki eivät välttämättä ole riittävässä kunnossa osallistuakseen kauden avausotteluun.

“He palasivat maanantaina ja harjoittelivat maanantaina, tiistain, keskiviikkona ja tänään. Voitte kuvitella, etteivät he ole todellisuudessa vielä kunnossa, mutta meillä on tarpeemme.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom