Advertisement

Mourinho ylisti pelaajiaan City-voitosta – ”He olivat uskomattomia, minkä ansiosta strategiamme toimi”

Eilinen Tottenhamin ja Manchester Cityn kohtaaminen päättyi lopulta Jose Mourinhon ryhmän 2-0-voittoon Heung-min Sonin ja Giovani Lo Celson maaleilla. Tottenhamin kurinalainen puolustuspeli sekä kliininen hyökkäyspeli oli liikaa Pep Guardiolan ryhmälle, joka yritti laukoa ottelussa 22 kertaa tuloksetta.

Mourinho ylistikin pelaajiaan ottelun jälkeisessä haastattelussa. Tottenham-ryhmän asenne ja kurinalaisuus, yhdessä strategian kanssa, toivat lopulta ison voiton portugalilaisluotsin joukkueelle.

”Haluaisin, että pelaajat puhuisivat tästä, koska he olivat uskomattomia, antoivat kaikkensa ja ovat tämän tuloksen takana. He seurasivat strategiaamme ja se on välillä jalkapallossa isossa osassa. He olivat mahtavia tänään.”

“Oli tärkeää kunnioittaa Cityä ja olla unohtamatta, keitä he ovat. Jos seuraisimme yleistä keskustelua siitä, että he eivät ole enää niin hyviä kuin ennen tai valesarjataulukkoa, jossa Cityllä on yksi peli vähemmän pelattuna, olisimme todennäköisesti pelanneet eri tavalla. City on fantastinen joukkue, joka hävisi strategisesti hyvälle joukkueelle, mutta City on vieläkin City.”

”Tottakai sinun täytyy tehdä maali ja meillä ei ollut montaa paikkaa. Tarvitset myöskin huippumaalivahdin, joka tekee ratkaisevilla hetkillä torjuntoja, mutta tiesimme, että he tulevat pitämään enemmän palloa. Olimme kuitenkin mukavuusalueellamme tällaisessa pelissä, kun tiesimme, mitä meidän tulee tehdä.”

Tottenham nousi voitolla kuuden vuoden tauon jälkeen ainakin hetkellisesti sarjan kärkipaikalle. Citylle tappio tarkoitti sitä, että se on kerännyt kahdeksasta ottelusta vain 12 pistettä ja on 11. sijalla.