Advertisement

Mourinhoa ei kiinnosta Newcastlen managerin pesti

Newcastle Unitedin manageri Rafa Benitez jättää työpaikkansa hänen sopimuksensa päättyessä tämän kuun lopussa. Benitez ja Newcastlen johto ovat neuvotelleet kauden päättymisen jälkeen uudesta sopimuksesta, mutta olivat niin kaukana sopua, että neuvottelut on keskeytetty.

Tilalle on tullut kova spekulaatio Newcastlen seuraavasta managerista. Vaikka seura pelasi muutama kausi sitten Mestaruussarjassa ja on Benitezin alaisuudessa päätynyt Valioliigassa sijoille 10 ja 13, on kyseessä kuitenkin yksi Englannin suurimmista ja perinteisimmistä seuroista. Mikäli seuran ostamisesta kiinnostunut Arabiemiraattien kuningasperheen jäsen saa kaupan maaliin, lienee siirtovarojakin seuraavalla managerilla käytössä aivan uuteen malliin.

Lehtitietojen mukaan monet tunnetut managerit, kuten Claudio Ranieri sekä Giovanni van Bronckhorst, ovat avoimesti osoittaneet kiinnostuksensa Newcastlen managerin pestiä kohtaan. Yksi seuran peräsimeen huhuttu nimi on José Mourinho, jonka arvellaan olevan valmis palaamaan jälleen valmennuksen pariin saatuaan talvella potkut Manchester Unitedista.


Mourinho itse ei kuitenkaan vaikuta olevan kiinnostunut paikasta. Hän sanoo, että seuraavassa työssään kuten aiemmissaankin hän haluaa vain voittaa.

”Tiedän ainoastaan sen, mitä en halua: olen varsin pakonomainen siinä, että minun täytyy pelata voitosta”, Mourinho totesi Sky Sportsin mukaan. ”Sitten jos en voita, se on minun, pelaajien ja seuran ongelma mutta tarvitsen projektin, jossa tunnen sen olevan mahdollista. Vaikka joku antaisi minulle upean kymmenen vuoden sopimuksen ja tavoitteena olisi sijoittua taulukon ylempään puoliskoon, se ei ole minua varten. Seuraavassa työssäni haluan taistella voitosta.”

Vaikka Newcastle saisi mahdollisen omistajanvaihdoksen myötä valtavan siirtokassan käyttöönsä, ei seura kuitenkaan hetkessä nouse haastamaan jatkuvasti Valioliigan mestaruudesta. Mourinhon siis voinee laskea pois Newcastlen managerispekulaatioista.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!