Advertisement
" "

Mourinholla tulos tai ulos -tilanne – Zinedine Zidane korvaa portugalilaisen?

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinholla on tukalat paikat. Portugalilaisen odotetaan tällä kaudella tuovan pokaaleita seuran palkintokaappiin, mutta tehtävä on helpommin sanottu kuin tehty.

Mourinhon työrauhaa ei ainakaan paranna se, että mediassa pohditaan jo Unitedin seuraavaa manageria.

Ranskassa uutisoitiin tänään siitä, että Real Madridia vielä viime kaudella valmentanut Zinedine Zidane olisi halukas valmentamaan jatkossa Valioliigassa, ja nimenomaan Manchester Unitedin peräsimessä.

Zidane jätti pestinsä Real Madridin päävalmentajana viime kauden päätteeksi, kun hän koki antaneensa jo kaiken seuralle. Zidane voitti Realin kanssa Mestarien liigan peräti kolme kertaa peräkkäin.

Zidane on tällä hetkellä ilman seuraa ja ranskalaismedian mukaan entinen keskikenttäpelaaja pohtii jo seuraavaa valmennustehtävää.

L’Equipen mukaan ranskalainen pitää silmällä Manchester Unitedin managerin työtä.

Lehden mukaan Zidane haluaa ensimmäistä kertaa urallaan työskennellä Valioliigassa ja pesti Old Traffordilla on se, jonka hän haluaa eniten.

Mourinhon tulevaisuus Unitedissa vaikuttaa kokoajan entistä epävarmemmalta.

Mourinho onnistui ensimmäisellä kaudellaan voittamaan Carabao Cupin sekä Eurooppa-Liigan, mutta toisena kautena seuralle jäi pelkkä luu käteen. Moulla on valtaisat paineet voittaa pokaaleita kuluvan kauden aikana ja tilanne on hyvin yksinkertainen, tulos tai ulos!