Advertisement

Mourinholta hauskaa piikittelyä Man Cityn suuntaan europannan takia

Kuva: TT, Anna Gowthorpe

Manchester City koki kovan kolauksen pari päivää sitten, kun UEFA julisti joukkueen ulos Mestareiden Liigasta kahdeksi vuodeksi Financial Fair Play -säännösten rikkomisen takia. Monet Pep Guardiolan virkaveljet, mukaan lukien Jurgen Klopp ja Mikel Arteta,  ovat kertoneet pahoittelunsa espanjalaisluotsille tapahtuneesta.

Kuitenkin The Special One alias Jose Mourinho päätti hassutella tiedon saatuaan.

”En käyttänyt minuuttiakaan asian tarkempaan analysointiin. Mutta jos menen asiassa syvemmälle, minun täytyy kysyä, voittaako se joukkue, joka oli 2018 kakkosena Valioliigassa mestaruuden? Kyllä vai ei?”

”Se olisi mielenkiintoista, mutta leikki sikseen. Odotan asian etenemistä rauhassa.”

Hassuttelun lisäksi Mourinho kommentoi myös mahdollisen pannan vaikutusta Tottenhamin tekemiseen.

”Sillä ei ole väliä olemmeko neljänsiä vai viidensiä. Aiomme tehdä vain parhaamme.”

Man City aikoo valittaa UEFAn päätöksestä, mutta jos rangaistus säilyy samanlaisena, tulee Cityllä olemaan edessä vaikeat ajat. Guardiolan huhutaan lähtevän kauden jälkeen Juventuksen peräsimeen, jos paikka Mestareiden Liigassa ei ole mahdollinen.

Myös monet avainpelaajat eivät ole voittaneet Mestareiden Liiga -mestaruutta uransa aikana ja ikänsä puolesta heillä ei ole aikaa odottaa pannasta vapautumista. Cityn pajatso saattaakin tyhjentyä kauden jälkeen, päätöksen pitäessä.