Advertisement
" "

Mourinhon mielestä pelaajien on ansaittava luottamus

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on ollut viime päivinä paljon otsikoissa. Viime aikoina lähinnä tavasta, jolla hän käsittelee joukkueen tähtipelaajaa Paul Pogbaa. Mourinho otti kantaa siihen, miksi hän valitsi Scott McTominayn keskiviikon Mestarien liigan ottelun avauskokoonpanoon Sevillaa vastaan. McTominay nähtäneen luultavasti joukkueen avauskokoonpanossa myös sunnuntaina pelattavassa Valioliigaottelussa Chelseaa vastaan, sillä joukkueen keskikentältä on tällä hetkellä paljon pelaajia sivussa loukkaantumisten takia.

”En anna luottamustani ilmaiseksi”, Mourinho kertoi.

”Mielestäni se on toisinpäin. Ei ole managerin tehtävä luottaa pelaajaan. Pelaajan on saatava manageri luottamaan häneen. Se on niin yksinkertaista.”

”Toisinaan näyttää siltä, että meidän olisi annettava kaikkemme pelaajalle saamatta pelaajalta mitään takaisin. Minä en ajattele niin.”

”Scott on ansainnut sen luottamuksen, joka minulla on häntä kohtaan. Ensimmäisestä päivästä lähtien, kun hän tuli mukaan ykkösjoukkueen harjoituksiin. Askel askeleelta. Luonnollisesti hänellä on paljon opittavaa ja pitkä matka kuljettavana.”

Luottamuksesta puhuessaan Mourinho puhui nuoresta McTominaysta, mutta toiset saattoivat nähdä ne myös kuittina Pogban suuntaan, joka ei ole esiintynyt viime aikoina pelaamissaan otteluissaan edukseen. Useat eri henkilöt ovat julkisesti kertoneet, kuinka Mourinhon tulisi kohdella Pogbaa ja manageri alkaa olla silminnähden kyllästynyt tilanteeseen.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom