Mourinhon mielestä tappio Tottenhamille ei johtunut hänen taktiikastaan

Manchester Unitedin tappiollisen Tottenham-ottelun jälkeen joukkueen kiirastulessa rypevä manageri Jose Mourinho kertoi, ettei hänen taktiikkansa ollut syynä tappioon. United aloitti ottelun terävästi ja joukkue pelasikin ensimmäisellä puoliajalla kenties kauden parasta jalkapalloaan. Sen sijaan toisella puoliajalla hyvät otteet murenivat ja vierailijat hakivat 0-3 vierasvoiton Old Traffordilta.

”Teimme koko viikon töitä. Strategisesta näkökulmasta katsoen me emme hävinneet. Taktisesta näkökulmasta katsottuna me emme hävinneet. Me kuitenkin hävisimme ottelun”, Mourinho kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

”Teimme koko viikon todella hyvin töitä ja valmistauduimme otteluun hyvin. Pelasimme todella hyvin ja pelaajilla oli fantastinen asenne.”

”Puoliajalla meidän olisi pitänyt johtaa vähintään kahdella maalilla. Sitten jotain muuttui ottelussa hieman. Pian tilanne oli 0-2, mutta joukkue oli vielä pelissä mukana. Luulen kaikkien tietävän, että yksi maali olisi muuttanut ottelun suuntaa.”

”Luulen myös Tottenhamin tunteneen sen. Me tunsimme sen. Heidän kolmas maali kuitenkin tappoi pelin.”

Mourinhon nähtiin ottelun jälkeen marssivan kannattajien luokse yksin taputtaen käsillään suosion osoituksen merkiksi. Osa kannattajista oli jäänyt paikalle ja vastasivat Mourinhon eleeseen samalla tavalla.

Ottelun jälkeen Mourinho kuitenkin käveli lehdistötilaisuudesta pois kesken kaiken vaatien kunnioitusta.

”Kunnioitusta, kunnioitusta, kunnioitusta mies”, kuului managerin suusta hänen poistuessaan.