Advertisement

Mourinhon mukaan Chelsean tähtipelaaja sopisi hyvin Real Madridiin

Chelsean belgialaista tähtipelaajaa Eden Hazardia ollaan jo jonkin aikaa oltu vauhdilla viemässä Real Madridiin. Monet uskovat ensi kesän olevan se hetki, kun tuo siirto lopulta tapahtuu. Tilannetta tosin saattaa hieman vaikeuttaa se, ettei Chelsea saa hankkia seuraavaan kahteen siirtoikkunaan uusia pelaajia. Chelsean on kuitenkin mahdollista valittaa tuomiosta ja se voi parhaimmillaan tarkoittaa sitä, että vielä ensi kesän siirtoikkunan aikana seura saa olla aktiivinen.

Chelseassa ja Real Madridissa aiemmin työskennellyt manageri Jose Mourinho puolestaan uskoo, että Hazard sopisi erinomaisesti Real Madridiin.

”Onko hänellä riittävästi lahjakkuutta pelata Real Madridissa? Kyllä on”, Mourinho kertoi DAZN Espana:lle.

”Onko hänellä riittävästi persoonallisuutta laittaa ’superpainava’ paita päällensä ja pelata kannattajien edessä Bernabaulla? Kyllä. Hänellä on tuollaista persoonallisuutta.”

”Koskien Edenin tavoitteita.. pelata Chelseassa hänen koko elämänsä vai pelata Real Madridin kaltaisessa jättiläisessä? En osaa sanoa, sillä en ole jutellut hänen kanssaan pitkään aikaan.”

Mourinho paljasti myös hieman omaa tilannettaan uuden managerin pestin osalta.

”Tämän toivottavasti kesäkuuhun saakka kestävän lyhyen ajanjakson aikana olen enemmän huolissani siitä, mitä muut tekevät, kuin sitä, mitä itse tulen tekemään.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom