Advertisement

Mourinhon mukaan pelaajat sivuuttavat hänen antamiaan ohjeita

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on sanonut olevansa turhautunut katsomaan pelaajiensa otteita. Portugalilaisen mielestä pelaajat sivuuttavat hänen antamiaan ohjeita, kun he ovat kentällä.

Manchester Unitedilla on ollut suuria vaikeuksia etenkin pelien aluissa. Viimeisen kymmenen ottelun aikana United on tehnyt avausmaalin vain kerran. Ottelun avauspuolikkailla manchesterilaiset ovat onnistuneet maalinteossa vain kolme kertaa.

Mourinho toivookin Unitedin aloittavan vahvasti heti ottelun alusta asti tiistaina, kun joukkue saa vieraakseen Young Boysin.

“Haluan että joukkue aloittaa vahvasti, menee voimakkaasti vastustajan päälle eikä odota, Mourinho sanoi.

“Luultavasti media ja fanit ajattelevat, että Jose käski heitä aloittaa hitaasti ja pelata mukavasti ja helposti, mutta todellisuudessa se on juuri päinvastoin. Haluan joukkueen aloittavan heti ja se on hieman turhauttavaa ettei he [pelaajat] tee sitä.

Manchester United voi jo tiistaina varmistaa jatkopaikkansa mikäli se voittaa kotiottelunsa ja Valencia ei onnistu samanaikaisesti voittamaan Juventusta Torinossa. Mourinho kuitenkin jopa vähättelee tiistain ottelun merkitystä.

“Se ei ole ratkaiseva ottelu, sillä jos emme voita, emme vielä ole riippuvaisia ​​muista tuloksista, joten se ei ole ratkaiseva peli, mutta haluan meidän pelaavan ensimmäisestä minuutista lähtien, kuten se olisi meidän viimeinen ottelu selvitä jatkoon.